KAO KAD PRILAZIŠ DJEVOJCI: / Nova Bilićeva provala oduševila Englesku!

Image
Foto: AFP, ADRIAN DENNIS

Slaven Bilić je hit u Engleskoj. West Ham je na petom mjestu, a Bilićeve izjave su sve samo ne suhoparne. Savršena situacija za kolege koji prate Hammerse, Slaven im uvelike olakšava posao.

15.1.2016.
19:06
AFP, ADRIAN DENNIS
VOYO logo

Neobične, zanimljive i smiješne izjave dolaze iz tjedna u tjedan, nema onih suhoparnih - 'dat ćemo sve od sebe, idemo na pobjedu...', Slaven se iz tjedna u tjedan potrudi da kolege imaju što napisati.

"Jesmo li favoriti da završimo među četiri najbolje momčadi prvenstva? Ne, nismo. Ali nitko nam ne može oduzeti nadu i samopouzdanje. Moja je životna filozofija ta da nema ničega lošeg u tome što si pun samopouzdanja, optimističan i pozitivan. Zapravo, ako želiš imati ikakve šanse da uspiješ moraš razmišljati upravo tako, bez obzira o čemu se u životu radi", rekao je Bilić i slikovito objasnio kako doći do plasmana u Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako odeš na polaganje vozačkog ispita misleći 'ja to ne mogu', naravno da ćeš pasti. Ako prilaziš djevojci u klubu i razmišljaš o tome kako će te sigurno odbiti, onda i nemaš nikakve šanse. Ukoliko razmišljaš pozitivno, onda imaš šanse. Za plasman u Ligu prvaka, ili bilo što drugo, pa recimo i plasman u top 10 ili ostanak u ligi. Sunderland vjeruje da će ostati u ligi. Morate tako misliti, jer bez toga nemate nikakve šanse."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu Bilićeve trupe gostuju kod davljenika Newcastlea. Tri zaredom su dobili, a prije toga čak pet puta odigrali bez pobjednika. Hammersi su na gostovanjima bili bolji od Arsenala i Manchester Cityja, valjda mogu razočarati i 'svrake'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo