KANAĐANI OSVOJILI NASLOV U MLS-U: / Toronto prvi put u svojoj povijesti postao prvak

Image
Foto: AFP

Toronto je osvajanjem naslova potvrdio status najbolje momčadi u osnovnom dijelu lige.

10.12.2017.
11:54
AFP
VOYO logo

Nogometaši Toronta po prvi put u svojoj povijesti osvojili su naslov pobjednika sjevernoameričke profesionalne nogometne lige (MLS) nakon što su u noći sa subote na nedjelju u finalnoj utakmici doigravanja svladali Seattle Sounderse sa 2-0 (0-0).

Toronto je bio bolja momčad u dvoboju odigranom pred 30.584 gledatelja na stadionu BMO Field u Torontu. Oba pogotka domaća je momčad postigla u drugom poluvremenu i tako okrunila svoju nadmoć koju će dočarati i konačna statistika upućenih udaraca na vrata; Toronto ih je imao 22, a Seattle samo sedam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji u osnovnom dijelu sezone

Toronto je u vodstvo doveo Jozy Altidore pogotkom u 67. minuti na dodavanje Talijana Sebastiana Giovinca. Konačnih 2-0 za trijumf kanadske momčadi postavio je Španjolac Victor Vazquez u četvrtoj minuti sučevog dodatka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toronto je osvajanjem naslova potvrdio status najbolje momčadi u osnovnom dijelu lige, u kojem je kanadska momčad osvojila 69 bodova u 34 utakmice i imala 12 bodova više od najbližih pratitelja u Istočnoj konferenciji New York Cityja te čak 16 bodova više od dvije najbolje momčadi Zapadne konferencije, Portlanda i Seattlea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo