PROMJENE U KLUBU

POTRES U REDOVIMA PRVAKA! Kamenica više nije trener Zagreba, klupu preuzela rukometna legenda

Nakon što PPD Zagreb niti osmu utakmicu u Ligi prvaka nije stigao do pobjede iz kluba je stigla vijest o sporazumnom prekidu suradnje s trenerom Kasimom Kamenicom.

Kamenica napušta klupu  nakon šest mjeseci provedenih na čelu hrvatskog rukometnog prvaka, a na njegovo mjesto stiže Zlatko Saračević, potvrđeno je iz kluba.

 

“Treneru Kamenici želimo zahvaliti na prikazanom trudu i maksimalnoj profesionalnosti u obavljanju jedne iznimno zahtjevne funkcije. Gospodin Kamenica prihvatio se jednog složenog zadatka na samom kraju prošle sezone, nakon čega nas je proveo kroz pripremni ciklus i uveo u novu sezonu u kojoj, nažalost, rezultati ali i izvedba nisu bili u skladu s očekivanjima uprave kluba. Treneru Kamenici želimo sve najbolje na poslovnom i privatnom planu, a mi ćemo novog trenera predstaviti na današnjoj konferenciji za medije“,  kazao je glavni menadžer kluba Božidar Jović.

Bivši igrač i trener RK Zagreba Zlatko Saračević opet je tako preuzeo klupu omiljenog kluba. U četvrtak ga već čeka premijera i to protiv Barcelone u Ligi prvaka.

“Hvala mojim Dubrovčanima što mi izašli u susret i RK Zagrebu. Znam što me čeka. Zagreb na svakoj utakmici traži najviše i moramo pružiti sve. Možda nekad nismo realni, ali kad uđemo u Arenu moramo pobijediti”, rekao je Saračević na predstavljanju.

“Igrače skoro sve poznajem. Ili kroz reprezentaciju ili dok sam ovdje bio trener. Slažem se da moraju igrati bolje, moramo naći razlog lošim predstavama. Sada baš nemamo puno vremena da se pripremimo za Barcelonu. Odradit ćemo dva treninga. To je izazov. Moram vidjeti kakva je situacija s igračima i kakve su im glave”, dodao je i nastavio.

“Bit će im teško jer su imali u subotu utakmicu u kojoj su igrali dobro, ali su izgubili. Vjerojatno im je moral malo pao. Poradit ćemo na tome. Ne možeš čudo napraviti u dva dana, ali poslije toga ćemo s vremenom biti na onome što ja želim i mislim da neće biti problema”, završio je.

Povratak na Net.hr