KALINIĆEV TRANSFER JE SVE BLIŽE: / Zakuhalo se u Fiorentini, Kinezi danas stižu na pregovore

Image
Foto: AFP, FILIPPO MONTEFORTE

Nakon što je iz ruskog Zenita za 20 milijuna eura doveo Axeal Witsela, kineski Tianjin Quanjian spreman je dovesti i hrvatskog napadača Nikolu Kalinića.

4.1.2017.
8:40
AFP, FILIPPO MONTEFORTE
VOYO logo

Fiorentina je za hrvatskog napadača izvjesila odštetu od 50 milijuna eura. Kinezi su isprva ponudili 40, ali su sad očito pristali na traženu cijenu.

UČINIT ĆE GA NAJPLAĆENIJIM HRVATSKIM SPORTAŠEM: Kinezi ne posustaju, Fiorentini nude 40 mil. eura za Kalinića

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dosad najviše odštete za Modrića i Kovačića

Talijanski Sky Sport tvrdi kako predstavnici kineskog kluba danas stižu na pregovore. Fiorentina je nedavno potpisala novi ugovor s Kalinićem i ugradila klauzulu o visokoj odšteti, daleko najvišoj za jednog hrvatskog nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dosad je Real dvaput platio po 30 milijuna eura za dvojicu hrvatskih veznjaka, Luku Modrića iz Tottenhama i Matea Kovačića iz Intera.

Ozbiljnost namjera Tianjin Quanjiana potvrđuje njihov dolazak na pregovore. To znači da ih u namjeri da dovedu Kalinića nije "ohladilo" ni 50 milijuna eura. S obzirom na novonastalu snagu kineskih klubova, takva odšteta očito im nije problem. Kalinić je nedavno na Instagramu objavio fotografiju s odmora jasno poručivši navijačima Fiorentine da želi ostati u klubu, ali teško da će hrvatski reprezentativac i Viole izdržati ovakav kineski "napad".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo