KALINIĆ NA IZLAZNIM VRATIMA MILANA: / Vatrenog žele dva kluba iz Njemačke i jedan iz Kine

Image
Foto: AFP

Vatreni je na izlaznim vratima Milana.

24.4.2018.
9:12
AFP
VOYO logo

Hrvatski napadač Nikola Kalinić prošlog je ljeta stigao u Milan nakon sapunice koja je trajala tjednima. Dugo je posrnuli velikan lomio šefove Fiorentine te su u tom uspjeli na samom kraju prijelaznog roka. Sada bi se pak lako moglo dogoditi da Vatreni nakon samo godinu dana napusti San Siro.

Naime, Kalinić je u 1616 odigranih minuta u Serie A zabio samo pet golova. Tome je pridodao još toliko asistencija. Premalo je to za klub tako slavne prošlosti koji se želi vratiti na stare staze slave. Iz Italije sada stiže informacija da mu je vrijeme u klubu odzvonilo i da će gotovo sigurno na ljeto biti prodan. Portal Milannews24 piše da ga žele dva kluba iz Njemačke i jedan iz Kine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Schalke je navodno vrlo zainteresiran za napadača. Talijanski trener Domenico Tedesco dobro ga poznaje i volio bi da mu pomogne sljedeće sezone jer će vrlo vjerojatno igrati i Ligu prvaka. Također, spominje se i Eintracht Frankfurt, ali uz napomenu da se taj transfer čini manje izglednim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane kineski Tinajin Quanjian već ga lovi godinu dana. Lani ga je želio dovesti Fabio Cannavaro. No, on više nije trener. Njegovo mjesto zauzeo je Paulo Sosa. Riječ je o bivšem treneru Fiorentine koji dobro poznaje Kalinića i sada bi želio opet surađivati s napadačem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo