KALINIĆ ISTRESAO SVE IZ SEBE: / 'Zašto nisam uspio u Milanu? Imao sam puno problema. Krenimo redom...'

Image
Foto: AFP

Bivši hrvatski reprezentativac dao je samo šest golova u cijeloj sezoni.

12.10.2018.
17:00
AFP
VOYO logo

Hrvatski nogometaš Nikola Kalinić prošlog je ljeta nakon velike sage napustio Fiorentinu i potpisao za Milan. Na San Siru su ga čekali do posljednjeg trenutka i na kraju su ga uspjeli dovesti. Međutim, samo godinu dana kasnije poslije razočaravajuće sezone napustio je talijanskog velikana i otišao na posudbu u Atletico Madrid.

U razgovoru ta španjolski As pokušao je pojasniti zašto nije uspio u Milanu, gdje je u godinu dana dao samo šest golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hvali Gattusa

"Bilo mi je teško. Nisam prošao pripreme s momčadi. Trenirao sam sam u Splitu i čekao transfer. Kad sam stigao sezona je već bila počela. A onda sam imao i puno problema s ozljedama. Milan je veliki klub koji je navikao pobjeđivati i boriti se za trofeje te žele rezultate jako brzo", rekao je i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Međutim, došlo je 11 novih igrača, a i potrebno je vremena da bi se nešto izgradilo. Milanu želim sve najbolje. Zaslužuju se boriti za Ligu prvaka", kazao je Kalinić pa se osvrnuo na bivšeg trenera Genara Gattusa.

"On je fantastična osoba. Izvan terena uvijek voli zbijati šale i smijati se, međutim kad počne trening ili utakmica.... On daje sve od sebe i to traži od drugih. Stalno radi pritisak, lud je, ali na dobar način. Sjajna je osoba i mislim da Milan s njim može puno napredovati", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo