OGLAS

KAKVA VEČER U ENGLESKOJ: / Pao najbrži gol u povijesti Premier lige, Eriksen bombom spasio Tottenham

Image
Foto: AFP

Nikad napetija borba za vrh i Ligu prvaka na Otoku

23.4.2019.
23:00
AFP
VOYO logo

Nogometaši Tottenhama upisali su važnu pobjedu u borbi za prve četiri pozicije koje vode u Ligu prvaka iduće sezone. Nakon poraza od Manchester CIiyja na Etihadu na svom su stadionu ugostili Brighton.

Borba za Ligu prvaka

Statistički su pomeli goste, ali nisu im uspjeli zabiti pogodak sve dok pred kraj susreta. Uputili su 29 udaraca, imali su posjed lopte od 78%, ali su tek majstorskim dalekometnim udarcem Danca Chrtisiana Eriklsena u 88. minuti došli do velika tri boda. Nakon 35 kola skupili su ih 70, te su na trećem mjestu. U leđa im s tri manje gleda Chelsea, dok Arsenal ima 65, a Manchester United 64, ali oba ova kluba su odigrali utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom susretu večeri dogodio se povijesni trenutak. Watford i Southampton odigrali su 1-1. Goste je u vodstvo nakon samo šest sekundi doveo Shane Long. Watford je izveo početni udarac te je on išao prema jednom od braniča, koji je loše reagirao te je pogodio Longa. Ovaj je potom krenuo prema vrataru te lijepim udarcem prebacio loptu preko njega. Gray je za domaćine izjednačio u 90. minuti utakmice i tako postavio konačan rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo