TURCI SE ŽALILI

KAKVA SRAMOTA ZA HRVATSKOG SUCA: Uefa otvara istragu protiv Ivana Bebeka!

Kakav udarac za hrvatski nogomet, Uefa će otvoriti istragu protiv nominalno najboljeg hrvatskog suca Ivana Bebeka!

Krovni europski nogometni savez prihvatio je zahtjev turskog Fenerbahçea da provjeri telefonske pozive i bankovni račun 39-godišnjeg Riječanina.

Dosudio jedanaesterac i isključio tri igrača

Sporno je njegovo suđenje na utakmici osmine finala Europske lige u kojoj je Fenerbahçe ispao protiv portugalske Brage. Pod povećalom je uzvratna utakmica u kojoj su Portugalci slavili s 4:1 i nadoknadili 0:1 iz prve utakmice. Turska momčad imala je velike pritužbe na suđenje Ivana Bebeka.

Gosti su okončali utakmicu s tri igrača manje, protiv njih je dosuđen i penal pa je nakon dvoboja krenula “paljba” po hrvatskom sucu i optužbe za namještanje te utakmice.

Nije se proslavio ni u Ligi prvaka

“Sudac je bio grozan! Prvi Bragin gol je postignut iz zaleđa, a jedanaesterac i crveni karton bili su nepostojeći! Bebek nas je razbjesnio, nakon toga više se nismo mogli kontrolirati. Nevjerojatno je da se takvo suđenje događa na ovoj razini natjecanja”, izjavio je nakon utakmice trener Fenerbahçea Vitor Pereira,

Bebek se nije proslavio ni na početku prošle sezone u Ligi prvaka, kad je sudio utakmicu Reala i Šahtara. Tad je teško oštetio Ukrajince, nepravedno sudeći jedanaesterac za madridsku momčad.

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr