KAKO SU MAMIĆ I DINAMO OPET PONIZILI JURČEVIĆA: / Ovako nešto ne pamti se u povijesti hrvatskog nogometa

Image
Foto: Pixell

Ono što se posljednjih dana pričalo, dobilo je i službeno potvrdu!

15.5.2018.
14:07
Pixell
VOYO logo

Odlukom Izvršnog odbora GNK Dinamo, g. Nikola Jurčević više nije glavni trener prve momčadi. Trener je obaviješten o odluci kluba, a o daljnjim događanjima vezanim za prvu momčad i stručni stožer Dinamo će pravovremeno putem web stranice obavijestiti javnost, navijače i medije. Na taj način Dinamo se već drugi put u sezoni oprostio od prvog trenera kluba.

NENAD BJELICA ZA NET.HR OTKRIO PREUZIMA LI DINAMO: ‘Naravno da bi mi to godilo, pa Dinamo je veliki klub’

NIKOLA JURČEVIĆ VIŠE NIJE TRENER DINAMA! Iz kluba potvrdili da je dobio otkaz, već se javio glavni kandidat za nasljednika

Nikola Jurčević – novi trener za novi iskorak, pompozno je najavljen bivši hrvatski reprezentativac kada je prije dva mjeseca dolazio na užarenu stolicu koju je do tada držao Mario Cvitanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To mu je bio drugi dolazak u Dinamo kao šef stručnog stožera. Prvi put vodio je Modre u sezoni 2003.-2004. Osvojio je Kup i drugo mjesto u prvenstvu, te plasman u 3. pretkolo Lige prvaka, no dobio je otkaz.

Bio je on i u kombinacijama 2010. što je svojedobno potvrdio Zdravko Mamić. On i brat mu Zoran sastali su se s Jurčevićem, ali stvar nije dobro prošla o čemu je Mamić senior progovorio na presici kada se obračunao s njim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teške riječi

"Taj isti Jurčević napiše mom bratu poruku: 'Sramite se, znao sam da ste takvi.' A sad kažem da je tražio novac unaprijed. Ma tko si ti, Nikola Jurčeviću? Reci mi s kojim pokrićem razgovaraš tako s nama? Dinamo ti je dao priliku da nakon što si šest mjeseci trenirao Zagreb postaneš naš trener. Jedini si trener koji za vladavine ove uprave nisi osvojio prvo mjesto s Dinamom. Otišao si u Slaven Belupo, smijenjen si nakon dva mjeseca. Otišao si u Red Bull Salzburg, smijenjen si nakon mjesec i pol dana. Lobističkom snagom Zdravka Mamića i danas si u Hrvatskom nogometnom savezu i hrvatskoj reprezentaciji", poručio mu je tada Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč teškim riječima Jurčević je pristao vratiti se u Maksimirsku 128. No nakon 65 dana pukla je ljubav iako je naslov osiguran i što je imao priliku okončati dvostrukom krunom jer Dinamo za tjedan dana protiv Hajduka igra finale Kupa.

Težak je ovo udarac za dijete kluba jer mogli su u klubu odgoditi ovaj potez barem još tjedan dana i okončanja sezone. Ovako, neće imati priliku proslaviti ovaj naslov na Maksimiru i voditi momčad u finalu Kupa s Hajdukom sljedeće srijede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo