LUKAVO

KAKO JE KLOPP NADMUDRIO BARCELONU : Znao je da Coutinho neće otići na ljeto pa se odlučio na sljedeći potez…

“Pulišić igra na jedan ili dva dodira i ako je Dortmund spreman prodati, što nisu, on ne bi mogao učiniti ono što je Coutinho radio”, napisao je Honigstein.

Transfer Philippea Coutinha u Barcelonu je konačno završen, a na površinu polako isplivavaju detalji trećeg najskupljeg transfera u povijesti. Podsjetimo, Liverpool je za sjajnog Brazilca odmah trebao dobiti oko 130 milijuna eura, a s raznim dodacima, taj bi iznos trebao biti i nešto veći do 160 milijuna.

Coutinho je ugovor potpisao do 2023. godine i nema sumnje kako su Redsi ostali bez igrača kojeg će biti jako teško zamijeniti. Katalonci su Brazilca htjeli dovesti još prošlog ljeta, a tu sve postaje zanimljivije.

U kolovozu je na Camp Nou stigao Ousmane Dembele iz Borussije Dortmund za 105 milijuna eura, a čini se kako je u tom transferu svoje prste imao i Jürgen Klopp. Ugledni njemački nogometni novinar Raphael Honigstein otkrio je da je menadžer Redsa navodno bio u kontaktu sa svojim bivšim klubom, informirajući ih da neće prodati Coutinha na ljeto.

Dembeleova cijena već je bila dovoljno napuhana rekordnim Neymarovim prelaskom u PSG, a ovo je samo značilo da njemački klub za svog igrača može tražiti još više novca. Isti je novinar objavio i kako su Redsi pokušali dovesti mladog Pulišića u svoje redove i nisu uspjeli, a ako opet pokušaju i uspiju, on neće moći zamjeniti Coutinha:

“Pulišić igra na jedan ili dva dodira i ako je Dortmund spreman prodati, što nisu, on ne bi mogao učiniti ono što je Coutinho radio”, napisao je Honigstein.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr