JEDVA ČEKAJU PRIJELAZNI ROK

KAKO ĆE RIJEKA IZGLEDATI SLJEDEĆE SEZONE? Mišković najavio veliku rasprodaju; ‘Stvar je preživljavanja. Svaki je igrač na prodaju’

Rijeka će se ove sezone boriti za još jedan trofej – ovog tjedna igra finale Kupa protiv Lokomotive

Momčad hrvatskog prvoligaša Rijeke ovu je sezonu završila na trećoj poziciji na ljestvici 1. HNL i sljedeće će sezone igrati kvalifikacije za Europsku ligu.

ENGLESKI VELIKAN DOŠAO PO ZVIJEZDU DINAMA: Cijena neće biti problem, navijači vele – ‘Klasa je na Football Manageru’

Riječane do kraja ove sezone očekuje borba za još jedan trofej, utakmica finala Kupa protiv Lokomotive na Šubićevcu ovog vikenda.

IZBIO SKANDAL NAKON UTAKMICE U OSIJEKU: Poludjeli su na suce i upali im u svlačionicu – ‘Pi*ke, što gledate? Trebalo bi vas prebiti’

‘Sve palo zbog pandemije’

Cijeli svijet sporta ove je godine jako pogodila kriza uzrokovana pandemijom koronavirusa, a iznima nisu ni hrvatski prvoligaši. Predsjednik Rijeke Damir Mišković progovorio je o ozbiljnosti situacije u svojem klubu.

Damir MiškovićFoto: Goran Kovačić/PIXSELL

“Kako nama, tako svima. Može pričati štogod ‘ko hoće, ali sudbina HNL-a je ta. Zbog pandemije je palo sve. Svi gube novac, svi jedva čekamo prijelazni rok. Nema tu tajni, ni skrivanja. Trošilo se, a nije se prihodovalo i svi imaju problem pa i naša Rijeka. Svi ćemo kroz prijelazni rok tražiti zaradu. Problem su i sponzori, prihodi od ulaznica… Sada je već stvar preživljavanja”, izjavio je Mišković za 24 sata.

Uvijek isti ciljevi

Jedan od igrača o kojemu se najviše priča da bi mogao među prvima napustiti Rijeku je najbolji napadač kluba Antonio Čolak, za kojega je navodno zainteresiran Dinamo.

“Od mog prvog dana u klubu ponavljam i to je javnost čula valjda već 100 puta: svaki je Rijekin igrač na prodaju. A svatko nam može doći s ponudom, svaki hrvatski ili inozemni klub. Kao što su i ciljevi uvijek isti: izboriti europski plasman, a u Kupu što je dalje moguće”, prokomentirao je Mišković.

Na kraju ove sezone je Dinamo osvojio prvo mjesto sa 80 bodova, Lokomotiva je druga sa 65 bodova, Rijeka se probila na treću poziciju sa 64 boda, dok je Osijek četvrti sa 62 boda. Hajduk je peti sa 60 bodova.

Povratak na Net.hr