KAKAV ZAOKRET: / Srbija će dobiti 'šamar' kakav ne pamti, nacija u nevjerici?!

Image
Foto: AFP

Srbi su u šoku!

10.7.2015.
11:53
AFP
VOYO logo

UEFA je utakmicu registrirala sa 3:0 za Srbiju, da bi nakon toga srpskoj nogometnoj reprezentaciji bila oduzeta tri boda. Sad se pojavio novi moment u čitavoj ovoj priči oko susreta kojeg su obilježili neredi navijača, tučnjava s policijom, tučnjava igrača obaju reprezentacija i dron koji se s zastavom "Velike Albanije" spustio na centar stadiona Partizana i koji je bio okidač za početak kaosa na stadionu u Humskoj 1.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Ružne slike s te utakmice obišle su svijet, a sad su svi u iščekivanju drugoga susreta između ove dvije zemlje koje imaju političkih i etičkih razmirica. Također, Danci pišu kako je CAS već prije mijenjao odluku nadležnih institucija, ali naglašavaju kako su Albanci bili ti koji su isprovocirali domaće navijače. Iako, ta zastava direktno nije nikome naudila. Što kod netko pričao o tome...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srbi se zgražaju

Srpski mediji pišu kako postoji mogućnost da Danci na ovaj način zapravo vrše pritisak na CAS da ne donesu odluku u kojoj će se tri boda dodijeliti Albaniji.

Iz razloga, što će Danska i Albanija onda imati isti broj bodova, s tim što Albanci imaju utakmicu manje, a još predstoji međusobni ogled dviju spomenutih reprezentacija u Kopenhagenu. Taj bi dvoboj mogao odlučiti o direktnom putniku u Francusku 2016.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Kako bilo, Srbi se zgražaju nad samu pomisao kako bi bodovi bili dodijeljeni Albaniji. To u FSS-u nitko ne očekuje. Definitivno, bio bi to veliki udarac za srpski nogomet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo