KAKAV LUĐAK: / Lovren napravio nezamislivo, na -11 se gol bacio u snijeg pa sve objavio na Instagramu

Image

Vatreni se očito brzo priviknuo na tamošnje običaje

14.2.2021.
22:08
VOYO logo

Hrvatskom reprezentativcu DejanuLovrenu ide sasvim solidno otkako je prošlog ljeta napustio Liverpool i preselio se u ruski Zenit. Dok Redsi nižu najlošije rezultate od dolaska Jurgena Kloppa te bi se lako moglo dogoditi da ne izbore Ligu prvaka, Lovrenov Zenit na prvom je mjestu ruskog prvenstva te je najveći kandidat za naslov.

Da je zadovoljan životom u najvećoj zemlji na svijetu govori i njegov posljednji video.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Branitelj naslova engleskog prvaka, inače, posljednjih mjeseci ima velikih problema s obranom jer su ozlijeđeni ponajbolji igrač Liverpoola Virgil van Dijk, Joe Gomez i Joel Matip. Liverpoolova obrana u kolovozu prošle godine ostala je i bez hrvatskog reprezentativca koji je nezadovoljan minutažom otišao u ruski Zenit za 12 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo se on nakon nedavnog poraza Liverpoola od Cityja, kojim se branitelj naslova jako udaljio od borbe za titulu, oglasio na Twitteru. Postavio je samo smajlić koji plače…

Dio navijača Liverpoola je to shvatio kao provokaciju, kao poruku da bi situacija možda bila drugačija da je Lovren ostao u klubu pa su u komentarima izvrijeđali hrvatskog reprezentativca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki su mu pisali da bi City slavio s 8:1 da je on igrao, drugi kako čovjek koji tvrdi da navija za Liverpool ne smije objavljivati ovakve stvari, treći da svatko ima pravo na lošu utakmicu, a jedan je napisao kako je Lovren najarogantniji igrač koji je ikad igrao za Redse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo