KAKAV LIK: / Njemačka zvijezda postigla prvijenac i pokazala svoju primitivnu stranu

Image
Foto: Screenshot

Bivši igrač Arsenala, Nijemac Lucas Podolski (30), postigao je svoj prvi pogodak za svoj novi klub, turski Galatasaray. No, ovaj susret ostat će zapamćen i po ispadu Podolskog.

23.7.2015.
16:38
Screenshot
VOYO logo

Galatasaray je pripremnoj utakmici uoči početka nove natjecateljske sezone svladao španjolsku Celtu Vigo s 2:1, a pojačanje slavnog turskog kluba vrijedno 3 milijuna funti iskoristio je pogrešku obrane Celte Viga i zabio prvijenac za svoju novu momčad u kojoj će biti jedan od nositelja igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, njemački internacionalac imao je i dosta sreće u ovom dvoboju. Naime, tijekom utakmice Podolski je ošamario argentinskog braniča Gustava Cabrala. Do ovog nesportskog poteza došlo je u 34. minuti prvog poluvremena pri rezultatu 1:0 za Galatasaray.

Nakon rasprave 'pao' je šamar

Igrači su ušli u raspravu, a nakon što su se međusobno jedan drugome unijeli u lice, Podolski je opalio šamar svom suparniku na travnjaku. Doduše ne jaki, ali ovakvi potezi u večini slučajeva kažnjavaju se crvenim kartonom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vine.co/v/e60IzYuDUbW

Cabral je nakon toga izgubio živce i krenuo prema Nijemcu u namjeri da se obračuna s njime, ali daljnji sukob spriječio je sudac utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte i sami kako je to izgledalo...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo