KAKAV KLAUN OD SUCA: / Proslavio gol na terenu, a to mu nije prvi put

Image
Foto: Screenshot/YouTube
3.11.2015.
15:17
Screenshot/YouTube
VOYO logo

S utakmice Premierlige igrane u ponedjeljak svijet obilazi snimka reakcije suca koja se može protumačiti i njegovom proslavom pogotka.

Teatralan u donošenju odluka

Možda se prvi dio snimke može shvatiti i kao teatralnost kod donošenja odluke, ali, jednako tako, nju demantira odlazak Deana prema centru igrališta pri čemu je jasno vidljivo kako rukom signalizira zadovoljstvo viđenim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije mu to prvi puta, isto se moglo vidjeti i tijekom utakmice na Emiratesu prije nekoliko godina kada je slavio pogodak Tottenhamovog Louisa Sahe na gostovanju kod Arsenala. Inače, navijači Arsenala prošle su godine i pokrenuli peticiju kojom su ga željeli udaljiti iz utakmica kluba za kojeg navijaju. U samo tjedan dana sakupljeno je više od 100.000 potpisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogima se zamjerio

Omiljen nije niti među menadžerima pa su ga tako bili javno kritizirali Alex Ferguson, Arsene Wenger, Jose Mourinho, Nigel Pearson, Alan Pardew...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voli dobar potez

No, da nije samo navijač tog Tottenhama, već možda i zaljubljenik u lijep potez, dokazuje i reakcija jedne neuspjele akcije igrača Swansea Cityja protiv Manchester Uniteda koju možete vidjeti ovdje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo