KAKAV GAF ORGANIZATORA: / Halep osvojila turnir, a trofej joj je uručio osvjedočeni seksist i rasist

Image

Rumunjska tenisačica Simona Halep osvojila je WTA Masters u Madridu pobijedivši u finalu Francuskinju srpskog podrijetla Kristinu Mladenovic sa 7:5, 6:7(5), 6:2.

14.5.2017.
10:54
VOYO logo

Iako su se vodili mišlju kako je najbolje da na terenu budu dvoje slavnih rumunjskih tenisača, organizatori su pozivanjem Nastasea ipak napravili veliki propust. Jer, današnji izbornik Fed Cup reprezentacije Rumunjske, u teniskom svijetu osoba je koju mnogi izbjegavaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svojim rasističkim i seksističkim opaskama uvrijedio je mnoge. Nedavno je za trudnu Serenu Williams izjavio kako "ne zna hoće li dijete biti boje mlijeka ili čokolade".

"Stvarno ne znam što je taj čovjek radio na terenu. To je nedopustivo", rekao je predsjednik WTA organizacije Steve Simon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trudnu kolegicu pitao za broj sobe

Brojni su Nastaseovih gafovi kojima je sablaznio teniski svijet. Nedavno je trudnu izbornicu Velike Britanije pitao da mu da svoj broj sobe. Na terenu ju je, kao i igračicu Kontu, nazvao "kur*ama", pa se britanska tenisačica rasplakala, a sudac ga izbacio s terena.

Ne može u Roland Garros i Wimbledon

Bez obzira na sjajnu karijeru, Nastase je nepoželjan na teniskim terenima, na Roland Garrosu koji je osvojio i Wimbledonu, gdje je dva puta igrao finale, nema pristup. No, to nije slučaj u Madridu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo