KAKAV DEBAKL NIZOZEMSKE: / Sve što im se loše moglo dogoditi, dogodilo se

Image
Foto: AFP

Sve što je večeras moglo poći po krivu za Nizozemce, to se i dogodilo. Oranje su u vrlo teškoj situaciji u skupini B nakon poraza kod kuće protiv Islanda (0:1).

3.9.2015.
22:48
AFP
VOYO logo

Krenimo redom. Ne samo da im stali bez najboljeg igrača ArjenaRobbena koji se ozlijedio u 31. minuti, već je dvije minute kasnije isključen Bruno Martins Indi kojemu je srpski sudac Milorad Mažić možda i prestrogo dosudio crveni karton.

Novi šok za momčad Dannyja Blinda nastao je u 51. minuti kad je Van der Wiel skrivio jedanaesterac, a Sigurdsson sigurno izveo kazneni udarac. Bio je to i jedini pogodak na utakmici kojim je Island došao do šeste pobjede u sedam kvalifikacijskih utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
LOŠE VIJESTI ZA VATRENE: /

Ostali bez prvog mjesta, a za vrat im pušu Norvežani

Image
LOŠE VIJESTI ZA VATRENE: /

Ostali bez prvog mjesta, a za vrat im pušu Norvežani

Česi preokrenuli protiv Kazahstana

Česi su uspjeli preokrenuti protiv Kazahstana, slaviti 2:1. Logvinenko ih je iznenadio u 21. minuti, ali potom je dvostruki strijelac bio Skoda. Prvo je izjednačio u 74., a onda zabio za pobjedu u 86. minuti. Češka sada ima šest bodova više od trećeplasirane Nizozemske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Latvija je izvukla remi protiv Turske u gostima (1:1), pa Turci nisu uspjeli preskočiti Nizozemce na trećem mjestu.

Bale donio pobjedu Walesu u 82. minuti

U skupini B, vodeći Wales dugo je strepio kod Cipra, da bi pobjedu gostima osigurao Gareth Bale. Najbolji velški nogometaš udarcem glavom je osigurao vrijednu pobjedu koja tu reprezentaciju ostavlja usamljenu na vrhu skupine B. Bila je to peta pobjeda Walesa koji ima 17 bodova, tri više od Belgije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Belgija bolja od BiH

Belgija je još jednom bila bolja od BiH. Momčad Marca Wilmotsa slavila je 3:1, iako su gosti poveli golom Edina Džeke u 15. minuti. Osam minuta kasnije zabio je Fellaini, novi igrač Manchester Cityja Kevin de Bruyne povisio je u 44. na 2:1. Pobjedu domaćih zapečatio je Eden Hazard s bijele točke u 78. minuti, nakon što je Toni Šunjić skrivio jedanaesteerac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini B, treću poziciju, sve udaljeniju za BiH, drži Izrael. Nakon tri uzastopna poraza, Izraelci su se "iživjeli" na Andori slavivši 4:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati, skupina A: Nizozemska - Island 0:1, Češka - Kazahstan 2:1, Turska - Latvija 1:1; poredak: Island 18 bodova, Češka 16, Nizozemska 10, Turska 9, Latvija 4, Kazahstan 1; skupina B: Belgija - BiH 2:1, Cipar - Wales 0:0, Izrael - Andora 4:0; poredak: Wales 17, Belgija 14, Izrael 12, Cipar 9, BiH 8, Andora 0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo