KAD JE ČULA ŠTO SE DOGODILO, SVE JOJ SE SRUŠILO: / 'Neka vam Bog da snagu u ovim trenucima'

Image
29.11.2016.
13:49
VOYO logo

U konačnici to znači da je od 81 osobe na letu život izgubilo njih 76. Brazil oplakuje svoje žrtve, a svijet s tugom prati sve što se događa i izvještava oko ove velike tragedije. Jedan od preživjelih u ovoj zrakoplovnoj nesreći je nogometaš Alan Ruschel čija sestra Alissen na društvenim mrežama zahvaljuje na tome što je njezin brat pronađen živ i spašen od strane spasilačkih službi. Alissen je izvan sebe od šoka zbog nesreće, ali istovremeno i sretna što joj je brat živ, javlja brazilski O Globo.

NOVI DETALJI STRAŠNE TRAGEDIJE: Trojica nogometaša preživjela pad aviona, momčad uopće nije trebala biti na tom letu?!

Image
Image

'Hvala vam od srca na svim molitvama'

Tako je Alissen na Twitteru i Instagramu zahvalila na svim porukama podrške obitelji nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hvala Bogu. Sve dugujem vama, divni ste. Hvala vam od srca na svim molitvama i podršci koju ste nam dali. Neka vas Bog blagoslovi i da snagu u ovim teškim trenucima obitelji i prijateljima poginulih u nesreći", stoji na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad Chapecoensea krenula je na finalnu utakmicu Cope Sudamerice iz Bolivije u kolumbijski Medellin. No, tamo nikad nisu došli. Zrakoplov se srušio! Prilikom pada udario je u planinu, a zatim se raspao na dva dijela. Kako navodi britanski Daily Mail, nogometaši su bili prisiljeni promijeniti let jer im brazilske vlasti nisu dopustile putovanje čarterom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preživjeli se nalaze u bolnici

Preživjeli nogometaši Alan Luciano Ruschel, Marcos Danilo Padilha i Jacson Ragnar Follmann, fizioterapeut Rafael Correa Gobbato i stjuardesa Ximena Suarez nalaze se u bolnicima u blizini mjesta pada zrakoplova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo