SESTRA NOGOMETAŠA

KAD JE ČULA ŠTO SE DOGODILO, SVE JOJ SE SRUŠILO: ‘Neka vam Bog da snagu u ovim trenucima’

Zrakoplov sa 72 putnika i devet članova posade, uključujući brazilsku nogometnu momčad Chapecoense koja je bila prisiljena promijeniti let u posljednji trenutak, srušio se u utorak u zabačenom planinskom području u Kolumbiji. Šest osoba preživjelo je pad, no jedna je preminula u bolnici.

U konačnici to znači da je od 81 osobe na letu život izgubilo njih 76. Brazil oplakuje svoje žrtve, a svijet s tugom prati sve što se događa i izvještava oko ove velike tragedije. Jedan od preživjelih u ovoj zrakoplovnoj nesreći je nogometaš Alan Ruschel čija sestra Alissen na društvenim mrežama zahvaljuje na tome što je njezin brat pronađen živ i spašen od strane spasilačkih službi. Alissen je izvan sebe od šoka zbog nesreće, ali istovremeno i sretna što joj je brat živ, javlja brazilski O Globo.

NOVI DETALJI STRAŠNE TRAGEDIJE: Trojica nogometaša preživjela pad aviona, momčad uopće nije trebala biti na tom letu?!

‘Hvala vam od srca na svim molitvama’

Tako je Alissen na Twitteru i Instagramu zahvalila na svim porukama podrške obitelji nogometaša.

“Hvala Bogu. Sve dugujem vama, divni ste. Hvala vam od srca na svim molitvama i podršci koju ste nam dali. Neka vas Bog blagoslovi i da snagu u ovim teškim trenucima obitelji i prijateljima poginulih u nesreći”, stoji na Twitteru.

Momčad Chapecoensea krenula je na finalnu utakmicu Cope Sudamerice iz Bolivije u kolumbijski Medellin. No, tamo nikad nisu došli. Zrakoplov se srušio! Prilikom pada udario je u planinu, a zatim se raspao na dva dijela. Kako navodi britanski Daily Mail, nogometaši su bili prisiljeni promijeniti let jer im brazilske vlasti nisu dopustile putovanje čarterom.

Preživjeli se nalaze u bolnici

Preživjeli nogometaši Alan Luciano Ruschel, Marcos Danilo Padilha i Jacson Ragnar Follmann, fizioterapeut Rafael Correa Gobbato i stjuardesa Ximena Suarez nalaze se u bolnicima u blizini mjesta pada zrakoplova.

Povratak na Net.hr