KAD DAME PODIVLJAJU: / Najveća nogometna mržnja na ženski način

Image
Foto: Screenshot

Rivalstvo River Platea i Boca Juniorsa jedno je od najvećih na svijetu, usudili bi se reći da mržnja dva velikana iz Buenos Airesa odavno je prešla svaku granicu.

12.10.2015.
19:22
Screenshot
VOYO logo

Superclasico često obiluje incidentima na tribinama i terenu, a posljednju veliku svinjariju napravili su navijači Boce na dvoboju Copa Libretadores (južnoameričke Lige prvaka) kada su suzavcem u tunelu pošpricali igrače Rivera.

Nogometaši su završili u bolnici, zbog tog bolesnog poteza Boca je izbačena iz natjecanja, a River im se osvetio tako da je osvojio baš sve trofeje u 2014/2015. godini. Sve je River pospremio u vitrine - argentinsko prvenstvo i Kup, Copa Libretadores, Copa i Recopa Sudamericanu, te i Supercopa Euroamericanu (dvoboj osvajača Copa Sudamericana i Europske lige). Riverovi navijači su proteklih mjeseci guštali, a sada Bocini imaju više razloga za zadovoljstvo jer vode u prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, i to je sad nebitno, jer vam nudimo pogled na ženski okršaj Rivera i Boce, kako dame igraju svoj derbi na travnjaku. Prije utakmice si daju ruke, čak padne i koji poljubac, ali na terenu to izgleda više kao MMA obračun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica je završila bez golova, ali uz pune ruke posla za fizioterapeute i liječnike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo