JUVEOV DIREKTOR OTKRIO POZADINU RONALDOVA TRANSFERA: / 'Mislio sam da se šali sa mnom'

Image
Foto: AFP

Jedan od najboljih noogmetaša na svijetu nalazi se u Dubaiju gdje će mu u četvrtak biti uručena nagrada Globe Soccer Awards.

3.1.2019.
15:10
AFP
VOYO logo

Malo tko je očekivao da će Portugalac CristianoRonaldo napustiti Real Madrid prošlog ljeta. Mnogobrojne izjave koje je davao dok je bio na Santiago Bernabeu išle su u smjeru da se tamo želi umiroviti, međutim na kraju je za 100 milijuna eura prešao u Juventus. Sportski direktor talijanskog velikana Fabio Paratici progovorio je tome kako se to dogodilo.

"Ronaldo je Ronaldo. Nema se tu što previše za reći. Sretni smo njime. Jako puno radi i primjer je svima. Kada vidite najboljeg igrača na svijetu koliko trenira svi osjećaju obavezu raditi poput njega", rekao je Paratici na međunarodnoj sportskoj konferenciji u Dubaiju. Potom se osvrnuo na njegov transfer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve se brzo dogodilo

"Sve se dogodilo jako brzo. Bio je to povijesni transfer. Moramo se zahvaliti predsjedniku Real Madrida jer nije lako prodati takvog igrača. Do prvog kontakta je došlo poslije četvrtfinala Lige prvaka. Jorge Mendes mi je rekao da Ronaldo želi potpisati za Juventus", otkrio je i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislio sam da je riječ o šali. Onda smo se sastali kako bi razgovarali o Cancelu, a on je opet spomenuo Ronalda. U tom sam trenutku shvatio da bi mogli pokušati pa sam otišao na razgovor s predsjednikom Agnellijem. Nije bilo lako, ali bio je pozitivan. Nakon nekoliko sati me nazvao i rekao mi da pokušam", ispričao je Paratici.

Potom je upitan kako je reagirao Massimiliano Allegri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad sam mu to rekao bio je jako sretan. Razgovarao je s našim financijskim direktorima, gledali smo u brojke i odlučili da možemo krenuti po njega", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo