JUVENTUS VEĆ HLADI ŠAMPANJAC: / Napoli kiksao u Udinama, Roma razbila Lazio

Image
Image

U talijanskom Derbyju della Capitale, Roma je kao gost na Olimpicu uvjerljivo nadigrala Lazio s 4:1 u 31. kolu Serie A i učvrstila se na trećem mjestu u prvenstvu.

3.4.2016.
17:09
VOYO logo

Prednost Spalettijevoj momčadi u 15. minuti na ubačaj Dignea donio je El Shaarawy glavom. Pjanić je potom pogodio stativu, ali na odmor se otišlo s minimalnom prednošću Rome. Džeko zamijenio El Sharawyja u 60. minuti i već četiri minute poslije upisao se u strijelce. Parolo je uspio smanjiti zaostatak u 75. minuti, na dodavanje Miroslava Klosea, no Roma je do kraja utakmice zabila još dvaput.

Prvo je Florenzi (83.) sjajnim udarcem povisio na 3:1, a zatim Perotti (87.) postavio konačan rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/Q8uu

Sjajan gol Pinille

Milan je doživjeo novi poraz, ovaj put na gostovanju kod Atalante (2:1). Ovo je već četvrta utakmica u kojoj momčad Siniše Mihajlovića ne zna za pobjedu. Poveli su gosti s bijele točke, zabio je Luis Adriano, ali je Pinilla uzvratio fenomenalnim pogotkom, da bi Gomez u nastavku donio pobedu domaćima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/zG9N

Fiorentinin remi kod kuće

Fiorentina je napravila novi kiks, remiziravši kod kuće protiv Sampdorije 1:1. Gol Iličića iz 24. minute, poništio je Alvarez u 39. Od hrvatskih reprezentativaca Milan Badelj odigrao je tek prvo poluvrijeme za "viole", dok je Nikola Kalinić propustio utakmicu zbog žutih kartona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://dai.ly/x41ptzh

Udinese pomogao Juventusu

Nogometaši Udinesea s uvjerljivih su 3:1 nadigrali Napoli, odmakli se od zone ispadanja iz Serie A, te vrlo vjerojatno uništili snove momčadi iz Napulja o naslovu prvaka Italije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Junak pobjede Friuliana bio je dvostruki strijelac, Portugalac Bruno Fernandes, koji je prvi pogodak postigao iz kaznenog udarca u 14. minuti, a drugi atraktivnim škaricama u posljednjoj minuti prvog dijela. Isti je igrač u 25. minuti propustio realizirati još jedan kazneni udarac, dosuđen nakon prekršaja nad njim.

https://vid.me/953q

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nervozni Higuain

Argentinac Gonzalo Higuain je svojim 30. pogotokom u ovoj sezoni talijanskog prvenstva donio izjednačenje Napoliju u 24. minuti, ali to je bilo jedino dobro što je napravio u Udinama. Izrazito nervozni Higuain je u 75. minuti dobio drugi žuti karton i ostavio svoju momčad s igračem manje, kad je Udinese već vodio 3-1. Argentinac nije želio napustiti teren, jedva su ga izgurali s travnjaka. Inače je Higuain postao prvi igrač nakon Luce Tonija s najmanje 30 postignutih pogodaka u Serie A. Toni je u sezoni 2005/2006 zabio 31 za Fiorentinu.

http://dai.ly/x41pfrs

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od Hrvata igrao samo Perica, Balić i Strinić na klupi

Strijelac trećeg pogotka bio je Francuz Thereau, kojeg je u 84. minuti zamijenio mladi hrvatski reprezentativac Stipe Perica. Na klupi Udinesea ostao je Andrija Balić, a istu je sudbinu na ovoj utakmici u momčadi Napolija imao Ivan Strinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sedam kola do kraja prvenstva Napoli za vodećim Juventusom zaostaje šest bodova, nakon što je Stara dama u subotu pogotkom Marija Mandžukića s 1:0 svladala Empoli.

Image
SUPER MARIO U AKCIJI: /

Mandžukić zabio za pobjedu Juventusa!

Rezultati 31. kola:

Udinese - Napoli 3:1 Atalanta - Milan 2:1 Chievo - Palermo 3:1 Fiorentina - Sampdoria 1:1 Genoa - Frosinone 4:0 Lazio - Roma 1:4 Inter - Torino (ned, 20.45) Bologna - Verona (pon, 20.45) Odigrano u subotu: Juventus - Empoli 1-0 Carpi - Sassuolo 1-3

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Juventus sa 73 boda, Napoli ima 67, Roma 63, Fiorentina 56...

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo