JUVENTUS PRONAŠAO NOVOG TRENERA: / Legendarni napadač sjeda na klupu talijanskog velikana?

Image
Foto: AFP, ALBERTO PIZZOLI

Pep Guardiola jasno je poručio kako ne namjerava napustiti Otok

17.5.2019.
17:51
AFP, ALBERTO PIZZOLI
VOYO logo

Nakon što je Juventus u petak potvrdio da Massimiliano Allegri od iduće sezone više neće biti trener krenula su nagađanja tko bi mogao biti njegov nasljednik. Navijači bi na klupi željeli vidjeti Josea Mourinha, Pepa Guardiolu ili Mauricija Pochettinja. Katalonac je glasio kao najveća Juveova želja, dok je Argentinac odmah iz njega u redu.

Image
NAVIJAČI VEĆ 'NARUČUJU' NOVOG TRENERA: /

Pogledajte koga žele na klupi Juventusa

Image
NAVIJAČI VEĆ 'NARUČUJU' NOVOG TRENERA: /

Pogledajte koga žele na klupi Juventusa

"Koliko puta to moram ponoviti? Ne idem u Juventus. Zadovoljan sam ovdje i nigdje ne namjeravam otići. Iduće sezone bit ću trener Manchester Cityja, kao što sam već puno puta i rekao", poručio je u petak poslijepodne Pep Guardiol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Levy ne pušta Pochettina

Vrata su pak širom ostala otvorena za Pochettina. On je prije nekoliko dana jasno dao do znanja da će napustiti Tottenhama ne budu li se promijenili strategiju. Njegova obitelj emigrirala je u Južnu Ameriku upravo iz Torina te je on privržen tom klubu. Međutim, šef Spursa Daniel Levy sve će učinit da zadrži čovjeka koji je Totenham po prvi put u povijesti uveo u finale Lige prvaka.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Kontaktirali Sarrija?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog svega toga kao glavni favorit iskristalizirao javlja Football Italia, aktualni trener Lazija Simone Inzaghi. Napravio je odlične rezultate s Lazijem, osvojio je talijanski Superkup i Kup. On u Torinu ima podršku bivšeg suigrača iz Lazija Pavela Nedveda, a navodno i sportskog direktora Fabija Paraticija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče drugih potencijalnih kandidata Antonija Contea i Didiera Deschampsa, oni su nešto teža lovina. Conte je navodno u pregovorima s Interom, dok Deschamps, čini se, još nije spreman napustiti kormilo francuske reprezentacije.

U međuvremenu, pojavila se i vijest da je Juve stupio u kontakt s Chelseajevim trenerom Maurizijem Sarrijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo