JUVENTUS KUJE PAKLENI PLAN: / Objavljeno koje zvijezde žele već u siječnju u svojim redovima

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Iako već imaju moćnu momčad, Talijani ne misle stati.

7.12.2018.
12:02
AFP
VOYO logo

Iako s lakoćom iz godine u godinu osvajaju talijansko prvenstvo nogometaši Juventusa ne uspijevaju nikako doći do naslova u Ligi prvaka. U posljednje tri godina godine izgubili su dva finala, ali se nadaju da bi ova sezona mogla biti njihova. Doveli su jednog od najboljih igrača na svijetu Cristiana Ronalda, ali tu se ne misle zaustaviti.

Narušeni odnosi

Već su, ako je vjerovati pisanju Tuttosporta, pripremili novu listu igrača koje žele u Torinu. Obranu bi željeli pojačati Ajaxovim Matthijsomde Ligtom, ali je problem je što ga žele PSG i Barcelona. Nadalje, veliki im je san vratiti Paula Pogbu i dovesti Isca iz Real Madrida. Francuz je u zategnutim odnosima s Mourinhom i Manchester United bi ga mogao pustiti u siječnju za dobru cijenu, piše Tuttosport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Manchester United's Portuguese manager Jose Mourinho (L) talks with Manchester United's French midfielder Paul Pogba (R) after the second Tottenham goal goes in during the English Premier League football match between Tottenham Hotspur and Manchester United at Wembley Stadium in London, on January 31, 2018. / AFP PHOTO / IKIMAGES / Ian KINGTON / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /

Dodaju kako bi se i transfer Isca mogao dogoditi u prvom mjesecu nove godine jer je Španjolac sve nezadovoljniji na činjenicu da ga Solari za sada ne vidi kao startera. Ostvare li im se želje, sigurno će postati prvi kandidati za Ligu prvaka, iako će malo tko reći da to nisu i sada.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Isco

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo