JUVE VRAĆA VEZNJAKA U TORINO: / Mandži i društvu uskoro bi se mogao priključiti stari poznanik

Image
Foto: AFP

Prema najavama iz talijanskog tiska pred prvacima je buran prijelazni rok.

14.11.2018.
13:48
AFP
VOYO logo

Na dnevnom redu taliajnskog prvaka Juventusa našlo se ime njihova bivšeg igrača Artura Vidala. Corriere dello Sport donosi priču prema kojoj klub za koji igra hrvatski nogometaš Mario Mandžukić u svoj redove želi vratiti čileanskog veznjaka.

Pojačanje na sredini terena im je potrebno zbog ozljede Emrea Cana, čiji se povratak ne očekuje skoro. Vidalovo ime im je prvo zapelo za oko zbog njegova nezadovoljstva minutažom u Barceloni, kojeg je prije nekoliko tjedana počeo javno izražavati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borba za Grka

Vidal je s Juventusom osvojio četiri naslova prvaka te je zaigrao u finalu Lige prvaka prije nego što je u ljeto 2015. prešao u Bayern.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isti dnevni list donio je još jednu vijest vezanu za kub. Prema njihovom pisanju Juve i Bayern žele Rominog braniča Kostasa Manolasa. Talijani u njemu vide zamjenu za Andrea Barzaglia, dok je Nijemcima potrebna svježa krv.

Spominje se da bi 36 milijuna eura trebalo biti dovoljno za braniča jer mu je tolika otkupna klauzula u ugovoru. No, navodi se i da sportski direktor Monchi radi na brisanju iste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo