STIŽE JOŠ JEDAN NAPADAČ?

JUVE U LOVU NA NOVOG NEYMARA, MANDŽO U PROBLEMIMA: ‘To je važan i poželjan klub. Vidjet ćemo što će biti’

Hrvatski napadač Mario Mandžukić našao se u nezavidnoj situaciji kada je Juventus objavio da je od Napolija kupio najboljeg napadača Serije A prošle sezone Gonzala Higuaina.

S obzirom da je za njega plaćena suma od 90 miljuna eura očekuje se da će Argentinac biti prvi napadač. Juventus obično igra s dvojicom igrača pred suparničkim vratima tako da se može očekivati  da će Max Allegri dati prednost Paulu Dybali u odnosu na Hrvata. To znači da Mandžukića očekuje smanjenje minutaže u odnosu na prošlu sezonu.

Iako je Hrvat navikao na slične situacije poznato je koliko je uporan i da se neće predati bez borbe. Međutim, prije nekoliko dana objavljena je vijest kako je Juventus poslao ponudu za ‘novog Neymara’, Gabriela ‘Gabigola’ Barbosu. Dolazak 19-godišnjaka zasigurno bi dodatno otežala Mandžinu situaciju, međutim u igru za njega upleo se Inter. Također, napadačev menadžer Wagner Ribeiro priznao je i kako još uvijek nije stigla službena ponuda od Juventusa, ali da bi je pozdravili.


“U ovom trenutku Gabigol razmišlja samo o nastupu na Olimpijskim igrama. Poslije toga će se znati više. Juventus je još jedan važan i poželjan klub, a Gabigolova sudbina je igrati u Europi. Vidjet ćemo što će se dogoditi”, rekao je za Calciomercato Brazilac koji zastupa i Neymara.


“Što se tiče Intera, bilo je kontakta, ali čekamo službene ponude”, dodao je Ribeiro.

O kakvom se igraču zapravo radi šira nogometna javnost moći će vidjeti u četvrtak kada će Brazil protiv Južnoafričke Republike odigrati prvu utakmicu u sklopu Olimpijskih igara. Kao što je poznato nogometni turnir počinje prije službenog otvaranja Igara.

Povratak na Net.hr