JUVE STAVIO ZVIJEZDU U IZLOG, A HRVATA VIDE KAO IDEALNU ZAMJENU: / PSG, Bayern i Real ulaze u rat

Image
Foto: AFP

Veznjak posljednje tri godine igra za torinski klub nakon što je prethodnih pet proveo u Romi

27.4.2019.
9:54
AFP
VOYO logo

Bosanskohercegovački nogometaš Miralem Pjanić (29) ipak je na prodaju. Tvrdi to talijanski dnevni list Corriere dello Sport. Međutim, iznos koji će zainteresirani morati platiti za njega nadmašit će 70 milijuna eura koliko je navodno ponudio PSG.

Nezamjenjiv

Talijanski prvak ne namjerava ostati bez ključnog igrača za manje od 100 milijuna eura. Osim PSG-a pisalo se kako bi ovog nogometaša također u svojim redovima rado vidjeli Bayern i Real Madrid. Kao jedan od igrača koji bi ga mogao zamijeniti spominje se Ivan Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Zenica: BiH protiv Grčke u kvalifikacijskoj utakmici za Europsko nogometno prvenstvo 2020. 26.03.2019., Zenica, Bosna i Hercegovina - Kvalifikacijska utakmica za Europsko nogometno prvenstvo 2020., skupina J, Bosna i Hercegovina - Grcka. Miralem Pjanic Photo: Armin Durgut/PIXSELL

Pjanić je stigao u Torini prije tri godine iz Rome i od tada je nazamjenjiv u momčadi Massimiliana Allegrija. Ove sezone upisao je 40 nastupa u svim natjecanjima. Zabio je četiri pogotka i namjestio ih još sedam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo