ROMEO, ZAŠTO SI ROMEO

JOZAK UŠAO DUBOKO U RAT S NAVIJAČIMA: Vama ni Mourinho ne bi valjao!

Ne prestaju reakcije na postavljanje Ante Čačića za izbornika hrvatske nogometne reprezentacije. Inauguracija u režiji gazde hrvatskog nogometa Zdravka Mamića i njegovih poslušnika u HNS-u iznervirala je navijački puk u Hrvatskoj.

Tehnički direktor reprezentacije Romeo Jozak imao je zadatak razgovarati s kandidatima, iako je izbor i prije toga pao na Čačića. U razgovoru za RTL, HNS-ov “čovjek od povjerenja” smatra da hrvatski navijači ne bi bili zadovoljni ni da reprezentaciju vodi jedan od najtrofejnijih trenera na svijetu, slavni Portugalac Jose Mourinho.

Javnost negoduje

“Da Hrvatsku vodi Jose Mourinho, javnost ne bi bila zadovoljna”, izjavio je Jozak.

Ante Čačić do ovog vikenda bio je trener Lokomotive, prošle godine vodio je Slaven Belupo. Fin i uglađen u javnom nastupu i on je potvrdio: “Nitko nije došao za izbornika bez Mamićevog blagoslova, pa zar mislite da je to bio slučaj s Bilićem, Štimcem ili Kovačem“, kazao je Čačić koji je u stručni stožer uvrstio Antu Mišu i Josipa Šimunića.

Čačić uveo Pivarića i Čopa

Njegov zadatak bit će odvesti Hrvatsku na euro-kvalifikacije. Objavio je jučer Čačić svoj popis reprezentativaca, u koji je uvrstio Josipa Pivarića i Duju Čopa za utakmice s Bugarskom i Maltom u listopadu.  Iako ima ugovor s HNS-om do 2018. godine, jasno je da će se sve mjeriti prema plasmanu na EURO 2016.

“Čačića čuva i štiti samo rezultat”, zaključio je Jozak.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr