JOVIĆEVIĆA ČEKA VELIKI POSAO: / Gorica razotkrila Dinamove slabe točke: 'Dosta lufta smo im ostavili...'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Nakon prve pobjede dožibivio je i prvi poraz

24.5.2020.
8:07
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

U prijateljskoj pripremnoj utakmici pred nastavak Prve HNL nogometaši Gorice su na stadionu u Maksimiru svladali domaći Dinamo s 3-2 (1-1).

Dinamo je poveo golom Majera (20), a prije odlaska na odmor poravnao je Suk (39). U nastavku su Ndiaye (61) i Golubickas (79) odveli Goricu do prednosti od 3-1 da bi Ćuže (83) ublažio poraz Dinama koji je u ovoj utakmici igrao u pomlađenom sastavu jer je u petak također u Maksimiru igrao i protiv Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čestitam Gorici na pobjedi. Mislim da su danas pokazali lepršaviju igru od nas. Siguran sam da je bio dobar podražaj, bili su malo svježiji i organiziraniji. Posebno u prvom dijelu gdje smo imali dosta lufta u obrani i gdje su nas probijali laganim pasovima. Napravili smo korekciju u drugom poluvremenu, bilo im je dosta teže i u nekim segmentima smo jako dobro djelovali. Imali smo šanse koje smo mogli iskoristiti i okrenuti utakmicu u svoju korist. Međutim, u ove dvije utakmice, s Osijekom i Goricom, dali smo su naslutiti što želimo i kako želimo igrati", rekao je trener Igor Jovićević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo izaći iz zone komfora i da igrači nastavak prvenstva shvate kao početak i da idemo iz utakmice u utakmicu. Ali sve u svemu jučerašnja utakmica i pobjeda i današnji poraz...znamo gdje trebamo popraviti igru. Moram i ja upoznati ekipu. U dijelu kad imamo loptu moramo biti brži, tečniji i okomiti”, dodao je.

Posljednja utakmica u HNL-u prije prekida zbog pandemije koronavirusa odigrana je još 8. ožujka kada je Rijeka svladala Hajduk sa 2-0, a prvenstvo će se nastaviti susretima 27. kola za dva tjedna, dok će sezona u Hrvatskoj krenuti sljedećeg vikenda dvobojima polufinala Kupa. U subotu 30. svibnja igrat će Slaven Belupo - Lokomotiva, a u nedjelju 31. svibnja Rijeka - Osijek. Hajduk i Inter iz Zaprešića svoj će susret 27. kola igrati 5. lipnja, slijede susreti Slaven Belupo - Gorica i Varaždin - Dinamo 6. lipnja te Istra 1961 - Rijeka i Lokomotiva - Osijek 7. lipnja. Deset kola prije kraja prvenstva vodeći Dinamo ima 65 bodova, 18 više od druge Rijeke. Slijede Lokomotiva sa 46 i Hajduk sa 45 bodova, dok su u borbi za ostanak Istra 1961 sa 19 te Inter i Varaždin sa po 17 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo