JOSHUA OVO NIKAKO NIJE ŽELIO ČUTI: / Pao dogovor o mega borbi koja njemu opasno kvari planove

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Već danima zaziva meč ja ujedinjenje svih pet pojaseva, ali se čini da će malo pričekati na to

18.12.2019.
13:51
Profimedia
VOYO logo

Otkako je slavio protiv AndyjaRuiza i vratio četiri pojasa teške kategorije u svoje vlasništvo Anthony Joshua zaziva borbu s za neprikosnovenog prvaka s DeontayemWilderom odnosno Tysonom Furyjem.

Image
JOSHUA OPASNO PROVOCIRA: /

Britanac prozvao Wildera pa pomeo pod s Ruizom, Meksikanac će podivljati kad čuje što je rekao

Dvojac ima zakazanu borbu 22. veljače u Las Vegasu, a Joshua bi se rado ogledao pobjednikom tog meča kako bi poslije LennoxaLewisa postao prvo boksač sa svih pet pojaseva. No, kako se čini neće se to tako uskoro dogoditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Furyjev promotor Frank Warren potvrdio je da je dogovorena treća borba s Wilderom. Njihova prva prošle godine završila je bez pobjednika, a u ugovor o istoj je bila ugrađena klauzula o dvosmjernom revanšu.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Dec 1, 2018 - Los Angeles, U.S. - TYSON FURY lay on his back. His eyes staring at the ceiling, the bright lights blinding, as if on an operating table. Out of his vision, Deontay Wilder drew a hand across his throat. It was over. The fight was done. He had hit plenty of opponents like that before. He knew how it ended. It ended here. Yet, somehow, there was a postscript. Somehow, Fury rose. Like a horror film monster, like that which cannot be killed, up he got, on he marched, to the bitter end. (Credit Image: © Kevin Quigley/Daily Mail/SOLO Syndication), Image: 400035483, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Kevin Quigley / Solo / Profimedia

Opet na ljeto

"Tyson se vraća u ring 22. veljače s Wilderom, a oni će na ljeto opet u ring bez obzira tko pobijedi", otkrio je Warren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To znači da će se Joahua načekati kako bi dobio priliku ostvariti san. Zbog ovakvog raspleta neće moći izbjeći borbe s Kubratom Pulevom i Oleksandrom Usikom, koji su obavezni izazivači po WBO- i IBF-u, pojasevima čiji je on vlasnik.

Bude li sve prošlo njemu u korist priliku za borbu za ujedinjenje mogao bi dočekati najranije krajem iduće godine ili početkom 2021.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo