JOSE 'VAN' MOURINHO: / Šokantan podatak otkriva da Portugalac više nije tako poseban

Image
Foto: AFP

Novo razočaranje doživjeli su navijači Manchester Uniteda u četvrtak navečer kad je njihova momčad poražena na gostovanju kod turskog Fenerbahčea (1:2).

4.11.2016.
10:48
AFP
VOYO logo

Bila je to 16 utakmica Jose Mourinha na klupi posrnulog engleskog velikana i osmi poraz. Da Portugalac više nije 'Posebni' dalo se naslutiti prošle sezone kada ne zbog niza loših rezultata morao napustiti klubu Chelsea. Međutim dolaskom u United očekivanja su bila velika, pogotovo jer je ispraznio blagajnu te je klubu između ostalog osigurao povratak Paula Pogbe i to u rekordnom transferu.

Image
TOTALNI KOLAPS U UNITEDU: /

Mourinho još nikad nije ovako popljuvao vlastite igrače!

Image
TOTALNI KOLAPS U UNITEDU: /

Mourinho još nikad nije ovako popljuvao vlastite igrače!

Govorio je Mourinho u svom stilu po dolasku u klub kaok treba zaboraviti posljednje tri sezone kada su njegovi prethodnici David Mmoyers u Louis van Gaal nizali loše rezultate. Imao je on namjeru nastaviti tamo gdje je Slex Ferguson stao 2013. kada je klubu osigurao 20. naslov engleskog prvaka. No, stvari stoje sasvim druiačije. Ne da nije donio preporod klubu, nego je u prvih 16 utakmica ostvario lošiji rezultat nego Moyes i Van Gaal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako stvari sata stoje Škot je najuspješniji s devet pobjeda, četiri remija i tri poraza. Van Gaal je u tom razdoblju nanizao osam pobjeda, četiri rrmija u isto toliko poraza, dok je Portugalac trenutno na već spomenutih osam pobjeda, tri remija i pet poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da Mourinho više nije 'Posebni' govori i dosta šokantan podatak. U posljednjih 40 utakmica koje je proveo na klupi engleskih velikana nanizao je 21 poraz uz 12 remija i tek sedam pobjeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga će posebno biti zanimljivo vidjeti koliko će uprava Manchester Uniteda biti ovaj put strpljiva sa svojim trenerom. Moyes je dobio otkaz dvije utakmice prije kraja prvenstva, Van Gaal je otišao nakon dvije godine i osvajanja FA kupa, a Mourinho?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo