JOŠ JEDNA ZVIJEZDA NAPUŠTA ATLETICO: / Novi igrač tražio odlazak od Simeonea

Image
Foto: AFP

Simeone ostaje bez okosnice momčadi

18.6.2019.
12:04
AFP
VOYO logo

Cijenjeni nogometaš Atletico Madrida Rodri službeno je zatražio klupsku upravu da mu omogući odlazak u ovom prijelaznom roku, javlja Marca, i nakon napadača Antoinea Griezmanna postao drugi igrač koji je zatražio odlazak iz tog kluba.

Njegova otkupna klauzula u ugovoru iznosi 70 milijuna eura, što neće predstavljati preveliki problem europskim gigantima, a već se neko vrijeme priča o tome kako ga u svojim redovima žele vidjeti Manchester City i Bayern Munchen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavak u drugoj ligi

U svibnju se pojavila informacija da je City krenuo u akciju i poslao ponudu od 70 milijuna eura, koliko iznosi ta klauzula, a pretpostavlja se da je isto učinio i Bayern.

Dvadesetdvogodišnji Rodri u Atleticco je stigao iz Villarreala za 20 milijuna eura na početku ove sezone, a dobrim igrama je privukao na sebe veliku pažnju i čini se da će njegov boravak u Madridu trajati samo jednu sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Busquetsov nasljednik

Rodrija brojni španjolski nogometni stručnjaci vide kao zamjenu defenzivnog veznog Sergija Busquetsa u reprezentaciji pa je jasno zašto ga trener Cityja Pep Guardiola želi u svojoj momčadi.

Upravo je pod Guardiolom u Barceloni Busquets započeo svoju veliku i uspješnu karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo