I DALJE IZVAN POGONA

‘JOŠ JEDNA POBJEDA’: Pjaca poslao poruku Vatrenima, njegov menadžer progovorio o svađi Juvea i HNS-a

Ozljeda Marka Pjace posvađala je Juventusove i hrvatske liječnike.

Krilni napadač, naime, nije sudjelovao u pobjedama protiv Kosova (6-0) i Finske (1-0) u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Razlog je ozljeda potkoljenične kosti zbog koje je još uvijek izvan pogona. Zbog prirode njegove ozljede došlo do razmimoilaženja u mišljenjima između hrvatskih i Juventusovih liječnika.

‘ŠTO ĆETE VI NAMA DAVATI DIJAGNOZE’: Iz Juventusa besramno napali hrvatske liječnike, pa shvatili da su u krivu!

Ovu situaciju prokomentirao je Pjacin menadžer Marko Naletilić.

“Teško mi je govoriti o tome jer nisam liječnik. Došlo je do nesporazuma jer je to pitanje osjetljivo. Imam povjerenja u Juventusove liječnike i nadam se da ćemo svi biti strpljiviji i razmišljati dugoročno. Najvažnije je da se on oporavi”, rekao je Naletilić za Tuttosport te je nastavio.

“Ne smije riskirati obnovu ozljede. U Juventusu ga dobro znaju i imaju povjerenje u njega. Pitanje je trenutka kada će eksplodirati na travnjaku. On je jedna od najboljih nogometaša do 21 godine”, dodao je.

“Marko je vrlo discipliniran i živi za nogomet. Sigurno će jednog dana igrati protiv Barcelone u Ligi prvaka i pokazati da ima kvalitete da odluči takvu utakmicu. Definitivno će eksplodirati u novoj godini”, smatra menadžer. Oprogovorio je i Pjacinoj prilagodbi u novoj sredini.

“Mandžukić mu je puno pomogao, kao i Pjanić. Oni su mu poput braće. Ali dobar je i s ostalim suigračima. Bit će još bolji kad nauči taijanski jezik”, završio je Naletilić.

Pjaca je propustio još jedno reprezentativno okupljanje, a tek će dodatni testovi pokazati kada bismo ga ponovno mogli gledati u akciji.

Povratak na Net.hr