NIJE MOGAO ŠUTJETI

‘JOŠ JEDNA LAŽ’: Messijev otac podivljao zbog glasine koja je osvanula u španjolskim medijima

Argentinac od siječnja 20121. može pregovarati s drugim klubovima

U ovom trenutku najviše što želim je zaigrati opet s Messijem. Želim igrati s njim. Ako želi, prepustit ću mu i moju poziciju. Sljedeće sezone mi moramo igrati zajedno, to je sigurno.

Rečenica je to koju je izrekao Neymar posluje pobjede PSG-a protiv Manchester Uniteda početkom mjeseca i koja je pokrenula lavinu nagađanja. Poslije toga brojni strani mediji počeli su pisati da će Messi na ljeto definitivno napustiti Barcelonu i preseliti u Pariz.

“Messijeve veze s Katarom i PSG-om sve intenzivnije”, objavio je španjolski El Chiringuito te je objavio priču o tajnom sastanku Messijevog oca Jorgea u katarskom veleposlanstvu u Barceloni. Naveli su i kako je Messijev privatni avion prošlog tjedna letio iz Rosarija u katalonsku prijestolnicu.

“Još jedna laž. Nisam se maknuo iz Argentine. Ovdje sam neprekidno od rujna”, odgovorio je na ovu priču Jorge Messi.

Dodatno ulje na vatru dolio je opet Neymar. Nakon što su kuglice u osmini finala Lige prvaka spojile PSG i Barcelonu na Instagramu je objavio njihovu zajedničku fotografiju.

“Vidimo se uskoro, moj prijatelju”, napisao je pokraj nje.

Argentinski nogometni majstor od siječnja 20121. može pregovarati s drugim klubovima jer mu ugovor s Barcelonom istječe u lipnju iduće godine.

Povratak na Net.hr