JOŠ JEDAN SLAVNI KLUB UŠAO U UTRKU ZA LOVRENOM: / Hoće li nakon Milana i njima reći 'ne'?

Image
Foto: AFP

Vatreni se našao na meti nekoliko klubova

31.7.2019.
11:38
AFP
VOYO logo

S obzirom na to da je Dejan Lovren izgubio mjesto u početnoj postavi Liverpoola otvorio se ogroman prostor za špekulacije oko njegove budućnosti. Početkom ljetnog prijelaznog roka glasno se govorilo o interesu Milana. Međutim, niti Zvonimir Boban nije uspio uvjeriti Vatrenog da mu se priključi na San Siru. Na kraju se talijanski velikan okrenuo stoperu Flamenga Leu Duarteu čime su okončali svoj interes za hrvatskog braniča.

Jeftinija opcija

Međutim, zanimanje za Vatrenog sada pokazuje drugi slavni talijanski klub - Roma! Nakon što su im iz Tottenhama poručili kako je cijena Tobyja Alderweirelda 40 milijuna eura, okrenuli su se jeftinijoj opciji. A to je upravo Lovren. Njegova cijena je oko 20 milijuna eura što je Romi dosta prihvatljivije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

5587644 11.07.2018 Croatia's Dejan Lovren celebrates his team's 2-1 victory at the World Cup semifinal soccer match between Croatia and England, at the Luzhniki stadium, in Moscow, Russia, July 11, 2018., Image: 377563179, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Sputnik

Njegov menadžer Bjorn Beemer, piše Sportitalia, trebao bi uskoro stići u Italiju te se očekuje da će progovoriti o budućnosti svog klijenta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo