banner

LUĐAK

JEZIV INCIDENT KOJI GOTOVO NITKO NIJE PRIMIJETIO: Navijač napao Tysona nakon meča, njegova reakcija bila je nevjerojatna

Cijeli meč je prošao, kako je bilo i predviđeno, u revijalnom tonu, bez incidenata u potpuno zabavnom ambijentu

Legendarni boksač Mike Tyson ponovo je ušao u ring nakon 15 godina mirovine i odboksao je revijalni meč protiv Roya Jonesa Juniora koji je na kraju završio neriješenim ishodom. Boksali su osam rundi i na kraju je ipak rezultat bio neriješen pa je Tyson odmah zatražio revanš.

Cijeli meč je prošao, kako je bilo i predviđeno, u revijalnom tonu, bez incidenata u potpuno zabavnom ambijentu, međutim nakon meča dogodio se jedan oveći incident. Jedan je navijač ispred dvorane napao Tysona dok je ovaj dijelio autograme i družio se s obožavateljima. Jedan mu je muškarac prišao i verbalno ga napao pitavši ga zašto mu ne dopušta da se potuče s njim. Tyson je zatim sve iznenadio reakcijom i mirno je reagirao rekavši mu kako to vjerojatno ne bi bilo dobro za njega.

Zatim su ljudi iz Tysonova tima uskočili i spriječili veći incident, napadač je potom pobjegao, a cijeli je događaj prijavljen policiji.

Povratak na Net.hr