BEZ DLAKE NA JEZIKU

JELIČIĆ OTVORIO PANDORINU KUTIJU I RAZLJUTIO DALMACIJU: ‘Hajduk je slavio sudačkim previdima’

Bivši nogometaš Hajduka i Dinama Joško Jeličić oštro je iskritizirao trenera splitskog velikana Marijana Pušnika i igru njegove momčadi.

Gostujući u HRT-ovoj emisiji Stadion bez dlake na jeziku analizirao je igru Hajduka ove sezone.

HAJDUKOV TRENER ISKRENO: Neozbiljnost nas je koštala pogodaka

“Hajdukovi igrači stoje preširoko. Nisu uigrani od samog početka sezone. Pušnik već pet mjeseci vodi ovu ekipu i to nikako ne izgleda dobro. Ako uspoređujemo situaciju s onom prošle godine kada je Damir Burić vodio momčad onda možemo reći da je bilo jasno koliko momčad slijedi svog trenera koji ima jasno određenu i uređenu igru. Burić je svojim igračima podigao vrijednost. Ove su godine apsolutno svi osim Futacsa izgubili na vrijednosti i Hajduk izgleda loše”, poručio je Jeličić.

Dodao je i kako je Hajduk ove sezone sva puta pobijedio zbog sudačkih pogrešaka.

“Protiv Splita i Osijeka ničim nisu zaslužili pobjedu. Dapače, sudačkim previdima su pobijedili. To je pokazatelj da u kontinuitetu nemaju nikakvu igru. Totalno su neorganizirani”, rekao je Jeličić te je nastavio.

“Hajduk ima jači napadački potencijal nego prošle godine. U sredini nisu tako jaki. Otišli su Caktaš i Sušić, koji su bili srce njihove igre. Ove sezone je Dinamo neprepoznatljivo loš, a liga jedan nivo slabija nego prošle i u tom smislu za mene je Hajduk veliko razočarenje”, prokomentirao je stručni komentator HRT-a.

Osvrnuo se i na izjavu trenera Pušnika koji je poslije poraza od Rijeke kritizirao igrače.

“Nije prvi put da proziva igrače. Ne vjerujem da ga obožavaju u svlačionici. Najčešće skida kapu do poda navijačima”, završio je.

Povratak na Net.hr