JEL' VAM ŽAO: Dinamo se oprašta od Europe, a oni bi mogli od Dinama

Image
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL

Dinamo se večeras, utakmicom protiv Bayerna u Maksimiru, oprašta od Lige prvaka i europskih nastupa u ovoj sezoni, a neki bi se igrači mogli oprostiti od Dinamovog dresa.

9.12.2015.
14:09
Jurica Galoić/PIXSELL
VOYO logo

Do zimske stanke još su dvije utakmice, Mamićevoj momčadi preostaje u 1. HNL odraditi dvoboje protiv Osijeka u gostima i Intera kod kuće. Jasno je da neki igrači broje posljednje minute u Maksimiru, u siječnju bi mogli pronaći novi klub.

Ćorić prvi na listi

Prije svih, tu je Dinamov dragulj Ante Ćorić, čija se karijera na stadionu preko puta zagrebačkog ZOO-a razvila u neželjenom i neočekivanom smjeru. Nezadovoljan statusom, ali još više neki ugovornim stavkama, 18-godišnji Ćorić najavio je odlazak, koliko god se trudili udobrovoljiti ga u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na drugom mjestu su strani igrači, od kojih neki već stoje u "niskom startu" kad je u pitanju odlazak iz kluba. Alžirac El Arabi Hilal Soudani, spreman je za Englesku, spominje se Swansea.

Ponudu u klub je sam donio vratar Eduardo, čijim obranama ionako nisu bili zadovoljni u Maksimiru u posljednje vrijeme. Derbi protiv Hajduka bio je iznimka, ali Dinamo ne strepi od Portugalčevog odlaska, navodno u belgijski Club Brugge. Ježina čeka priliku...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za odlazak je spreman još jedan od zaslužnih Portugalaca u modroj momčadi, branič Ivo Pinto. Ukoliko dođe zadovoljavajuća ponuda za igrača koji je u Maksimiru već dvije i pol godine, i ovdje će se popuniti rubrika "odlasci".

Aston Villa bi Hodžića

Za napadača Armina Hodžića, koji je trenutačno ozlijeđen, zanima se Aston Villa koja je zadnja na tablici. Tom premijerligašu hitno su potrebni golovi, a mladi reprezentativac BiH je pokazao kako je bio u formi, do ozljede ramena. Jednom je već bio u Liverpoolu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjaca "kapitalac"

Marko Pjaca je Dinamov "kapitalac", bez obzira ne nešto trenutačno slabiju formu. No, u klubu se neće žuriti prodati svog najvrjednijeg igrača, osim ako ne stigne neka "nemoralna" ponuda. Tko zna, možda se sve iznenada dogodi, kao i u slučaju Matea Kovačića koji je na zimu 2013. s međugorskih priprema preselio u Inter... Upravo su "nerazzurri" najviše zagrijani za Pjacu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo