JEDVAJ OPET UPOZORAVA NA GENIJALNOG TURČINA: / 'Valjda Subašić može zaustaviti njegove udarce'

Image
Foto: AFP

Hrvatski branič i član njemačkog Bayera Tin Jedvaj opet je upozorio na opasnot s kojom će se Hrvatska morati nositi protiv Turske na otvaranju Europskog prvenstva u Francuskoj.

24.5.2016.
13:58
AFP
VOYO logo

"Odličan je igrač, treba mu jako malo prostora da bi zabio. Treba biti oprezan s njime, kao i s nekolicinom drugih, ali nadam se da ćemo ga zaustaviti i da ćemo pobijediti Tursku. Mislim da Subašić može zaustaviti njegove udarce", rekao je Jedvaj za službenu stranicu HNS-a. Tijekom proteklih godina mučio se ozljedama, ali je ovaj put u potpunosti spreman.

Razgovara sa Šimunićem

"Sve je u redu, zdrav sam, igrao sam u kontinuitetu i 100 posto sam spreman za sve što dolazi. Kraj karijere nije dolazio u obzir, imao sam podršku suigrača i hvala im na tome, a nadam se da se ozljede više neće ponavljati. Svaki puta kada mladi igrač dođe u reprezentaciju, to je prilika za dokazivanje i napredak. Razgovaram sa starijima, kao i s bivšim suigračem Šimunićem i svi se dobro slažemo. Imamo dobru atmosferu i nadam se da ćemo to prenijeti na teren", dodao je. Progovorio je potom i o obrani reprezentacije koje je i on dio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatska ima dobrih igrača u obrani, svi mogu uskočiti i sigurno nam je to snažna, jedna od jačih karika, uz jedan od najboljih veznih redova na svijetu. Po prirodi sam stoper, ali već dvije godine igram na desnom beku i ne žalim se niti na jednu poziciju, niti razmišljam o odlascima, uživam u Bayeru", poručuje branič. Trenutno s reprezentacija nalazi u Sv. Martinu na Muri gdje će boraviti do prijateljske utakmice s Moldavijom ovog petka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo dobre treninge, dobro radimo i svi će se s vremenom odmoriti i napuniti energijom. Imali smo sjajnu atmosferu na prvom treningu i drago mi je da smo među narodom, a ne na osami. Odlični su i tereni i hotel te zahvaljujem svima na gostoprimstvu", završio je bivši igrač Dinama i Rome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kalinić poštuje Subašića

Ako će gore spomenuti Subašić imati kakvih problema s ozljedama njegovo mjesto na vratima preuzet će LovreKalinić.

"Meni je drago da sam ovdje, da sam dio reprezentacije, da jednostavno imam tu čast. Subašić je broj jedan, a na meni je da budem spreman u slučaju bilo kakve ozljede. Treniram, radim, ali ne želim se nametati ispred Subašića - on je dugo čekao svoju šansu u reprezentaciji i sve je zaslužio. Moram biti maksimalan, što bolji u svakoj utakmici", rekao je Kalinić te je prokomentirao atmosferu na pripremama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostaje li u Hajduku?

"Pozitivna je atmosfera, ne samo među vratarima, nego u cijeloj momčadi. Stvarno je jako lijepo u Sv. Martinu na Muri, sve je na vrhunskoj razini", dadao je vratar koji još ne zna hoće li sljedeće godine braniti boje Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne razmišljam trenutačno o tome, posvećen sam trenutačno pripremama za Europsko prvenstvo jer želimo otići tamo napraviti što bolji rezultat. Igrač sam Hajduka i mislim da nema nikakvih novih informacija. Kada ih bude, saznat će se".

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo