JEDAN OD RIJETKIH KOJI JE ZASLUŽIO PROLAZNU OCJENU: / Njegove riječi potvrdit će svi navijači

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Nakon poraza od Tunisa s 1:2 svoje su viđenje dali Domagoj Vida i Bruno Petković

11.6.2019.
23:45
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska je prvi put u povijesti izgubila od neke afričke reprezentacije. Premda dvoboj s Tunisom nije imao natjecateljski karatker, nikad nije ugodno izgubiti, pogotovo na domaćem terenu.

Image
VATRENI RAZOČARALI U VARAŽDINU I IZGUBILI OD TUNISA: /

Gosti iskoristili sve mane Hrvatske u mješovitom sastavu i zasluženo pobijedili

Image
VATRENI RAZOČARALI U VARAŽDINU I IZGUBILI OD TUNISA: /

Gosti iskoristili sve mane Hrvatske u mješovitom sastavu i zasluženo pobijedili

"Moram prvo reći da nam je jako žao navijača, bila je sjajna atmosfera. Danas nismo bili nikakvi. Probali smo tu formaciju s trojicom iza, ali nije to bilo najbolje. Nismo bili kompaktni, daleko smo stajali od igrača, naravno da je svaka lopta bila problem, puno smo se natrčali bezveze. Moramo čestitati Tunisu, sva sreća da je ovo prijateljska utakmica. Najvažnije da smo pobijedili Wales, sad idemo konačno na odmor", rekao je Vida za Novu TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nećemo tražiti alibije, možda su nam glave već na odmoru, jako puno smo se potrošili protiv Walesa na onoj vrućini. Sporo je lopta išla, puno smo imali dodira i oni su sve uspjeli zatvoriti. Nakon te duge sezone konačno idemo na pravi odmor. Mislim da ljudi moraju znati da je Svjetsko prvenstvo puno uzelo i u glavi je to bilo sve teško, vratili smo se brzo u svoje klubove, tek nakon ukupno dvije godine idemo na pravi odmor."

Mora bolje

Jedan od rijetkih koji je zaslužio prolaznu ocjenu bio je strijelac Bruno Petković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šteta zbog poraza, sigurno da smo htjeli zaključiti sezonu bez stresa i s pobjedom u Varaždinu. Jednostavno smo imali previše pogrešaka u prvome poluvremenu... Igrali smo dobro u drugome, ali nije pomoglo. Vjerujem da ova momčad može i mora bolje", kazao je dinamovac s čijim će se riječima svi složiti.

"Uvježbavali smo novu formaciju s relativno novim igračima, sigurno da je teško kad se igrači ne poznaju toliko dobro. Sigurno da posjedujemo kvalitetu više i moramo bolje reagirati u takvim situacijama. Ne tražimo albiije, morali smo bolje, ali dobro da je ovo bila prijateljska utakmica. U devetom mjesecu ćemo doći puno spremniji."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo