JEDAN OD NAJMOĆNIJIH PROMOTORA PODIVLJAO ZBOG HRGOVIĆA: / Njegova izjava odjeknula boksačkim svijetom

Image

Riječ je o čovjeku koji brine o karijeri slavnog Tysona Furyja

8.10.2020.
10:41
VOYO logo

Promotori hrvatskog boksača FilipaHrgovića, EddieHearn i NisseSauerland, u razgovoru za Sky Sports progovorili su o potencijalnom srazu El Animala i DanielaDuboisa.

“Svi smo čuli priče s njihovog sparinga pa idemo doznati jesu li bile istinite. Oni su dva izvrsna mlada teškaša i među u TOP 10 su na svijetu”, izjavio je Hearn za Sky Sports, dok je Sauerland taj scenarij uzeo s dozom rezerve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“S njim bismo se borili, jasno, ako su uvjeti pod kojima bi se ta borba dogodila zadovoljavajući. Ali prvo Dubois mora pobijediti Joea Joycea, što će biti težak meč, a mi bismo prihvatili borbu s pobjednikom i znam da bi Filip bio jako zainteresiran. Ali uvjeti moraju biti oni koji će nas zadovoljiti – to mora biti borba za neku titulu i mora imati značenje”, rekao je Sauerland i dodao:

“Mi smo zainteresirani i idemo vidjeti jesu li i oni. U isto vrijeme, mi želimo napredovati i nećemo čekati Joycea ili Duboisa, vjerujemo da je Filip osjetno talentiraniji od njih. Nisu oni loši borci, ali trebaju se dokazati jedan protiv drugog. Mi čekamo, ali nećemo predugo – gledamo prema jako velikim okršajima”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Duboisov promotor FrankWarren odlučio im je odgovoriti na ovu temu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mi smo trenutno zadovoljni time što smo Danielu ugovorili najveću domaću borbu teške kategorije u posljednjih nekoliko godina, protiv JoeaJoycea. On je boksač koji je Hrgovića savladao u World Series of Boxing turniru. Umjesto da se bave Duboisom, oni bi možda trebali razmisliti o tome da svom momku nađu spomena vrijednu borbu", rekao je Warren u razgovoru za Sky Sports.

Dubois kao profesionalac ima omjer 15-0, a Joyce kao i Hrgović 11-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo