JEDAN OD NAJBOLJIH NAKLONIO SE MODRIĆU: / 'Volim gledati kako igra, puno toga mogu naučiti od njega'

Image

Svjetski prvak progovorio je o svojim igračkim uzorima.

19.1.2019.
10:50
VOYO logo

Jedan od najboljih veznih igrača na svijetu i do prije nekoliko godina najskuplji nogometaš na svijetu Paul Pogba priznao je u intervjuu za Stadium Astrokako kako mu je, među ostalim, jedan od uzora Luka Modrić.

Preporodio se pod Solskjaerom

"Od aktivnih igrača rado gledam de Bruynea, Modrića i Kroosa. Pokušavam nešto naučiti od njih i to je dobro za mene. Volim nogomet i volim gledati druge igrače kako igraju. Kada sam bio mlađi puno sam promatrao napadače, a sada sam veznjak pa njih pratim. Naučio sam puno od Yaye Tourea, Inieste, Xavija, Scholesa i Carricka. Volim promatrati kako igraju vezni igrači i na taj način njihove najbolje kvalitete nastojim uklopiti u svoju igru", kazao je Francuz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Paul Pogba /AFP

Nakon odlaska Josea Mourinha iz Manchester Uniteda i dolaskom Ole Gunnara Solskjaera na klupi veznjak se preporodio. Zabio je četiri gola te je upisao dvije asistencije u posljednjih pet nastupa.

"On je vrlo blizak s igračima. To je od velike pomoći. Razumije nas, razgovara s nama tako da je odnos igrača s trenerom izvrstan", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

United u subotu dočekuje Brighton i to će biti prilika Unitedu da dođu do šeste prvenstvene pobjede zaredom pod novim trenerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo