NEUSPJEŠNA ŠALA

JEDAN OD NAJBOLJIH BOKSAČA NAPRAVIO CIRKUS NA PRESICI: Situacija u svijetu dugo nije bila ozbiljnija, a on radi ovakve stvari

Šala mu je bila prilično neumjesna

Filip Hrgović trebao bi u ring sredinom travnja, ali vrlo je neizvjesno hoće li onda moći nastupiti. Naime pandemija koronavirusa stvara velike probleme u održavanju svih natjecanja, a to se ne sviđa niti Eddieju Hearnu.

“Dva su problema. Boks je sport koji je izgrađen na energiji navijača, na tim sjajnim trenucima kada publika poludi i svi na tribinama pjevaju Sweet Caroline. Veći mečevi ovise o novcu koji osigurava da svi boksači koji nastupaju na priredbi budu plaćeni. Kada govorimo o Joshui, kada govorimo o Usyku, o Dillianu Whyteu…Publika je usko vezana uz uspjeh takvih mečeva”, rekao je jedan od Hrgovićevih promotora Eddie Hearn nakon konferencija za novinare na kojoj je najavljena borba između Ukrajinca Oleksandera Usyka i Britanca Derecka Chisore.

Ukrajinac je, inače, na vaganje došao s maskom, a u jednom je trenutku dezinfekcijskom tekućinom poprskao predstavnike medija.

Povratak na Net.hr