JEDAN HRVAT IPAK NAPUŠTA INTER? / Engleski velikan kreće u novu rundu pregovora s Talijanima

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
19.8.2017.
15:40
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Perišić je ovog ljeta u više navrata bio spominjan kao moguće pojačanje Manchester Uniteda, ali se klubovi nisu mogli dogovoriti oko visine odštete za prijelaz 28-godišnjeg Omišanina sa San Sira na Old Trafford. Prema pisanju talijanskih i britanskih medija Inter je tražio 50 milijuna eura, a Manchester United je baratao s iznosom od 35 milijuna.

Kompromisno rješenje nije pronađeno i, po svemu sudeći, Ivan Perišić će biti jedna od glavnih poluga Intera i u sljedećoj sezoni koja će za Inter započeti nedjeljnim okršajem (20.45 sati) na San Siru protiv Fiorentine u 1. kolu Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako je Perišićeva priča o selidbi u englesku Premier ligu završena, čini se da će ponovno biti otvoreni pregovori o transferu MarcelaBrozovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju londonskog dnevnika Express, koji se poziva na vijest talijanskog sportskog TV kanala SportItalia, sljedećeg će tjedna čelnici Arsenala pokrenuti novu rundu pregovora s čelnicima Intera ne bi li ih privolili na transfer 24-godišnjeg hrvatskog veznog igrača sa San Sira na Emirates.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo