JE LI PSG TEŠKO OŠTEĆEN U MADRIDU? / Pogledajte dvije sporne situacije koje su razbjesnile Parižane

Image
Foto: Screenshot

Za Real su strijelci bili Cristiano Ronaldo (45-11, 83) i Marcelo (86), a za Parižane je strijelac bio Adrien Rabiot (33).

14.2.2018.
23:49
Screenshot
VOYO logo

U prvom susretu osmine finala Real je u Madridu pobijedio PSG s 3-1 (1-1) i tako došao do velike prednosti pred uzvrat 6. ožujka na Parku prinčeva. Imat će za čime žaliti gosti jer su stvorili puno prilika, ali ih nisu uspjeli realizirati. Trener PSG-a Unai Emery poslije susreta je rekao kako moraju biti optimistični uoči uzvrata, a osvrnuo se i na suđenje.

"Sudac ih je favorizirao kada su u pitanju prekršaji, žuti karton, a po meni nije bilo penala. Rekli su mi isto tako da je Ramos igrao rukomet u kaznenom prostoru. kriteriji nisu bili ujednačeni", zavapio je Emery poslije susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, u 44. minuti francuski vratar Areola obranio je udarac Kroosa, a nakon kornera Lo Celso ga je neoprezno srušio i sudac Rocchi dosuđuje kazneni udarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom poluvremenu je pak Rabiotov pokušaj blokirao Ramos, a prema ponovljenoj snimci vidi se da je lopta pogodila kepetana Reala u ruku pa se čini da je Talijan mogao pokazati na bijelu točku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo