DVOSTRUKI PEH

JE LI OVO NAJNESRETNIJI IGRAČ NA SVIJETU: U pet godina skupio 21 ozljedu, a njegovom ‘krvniku’ prijete smrću

Jack Wilshere zasigurno je najvećih pehist među nogometašima. Igrač Arsenala ovaj je tjedan pretrpio posljednju u dugom nizu ozljeda. Od 2010. godine, Wilshere je čak 21 put bio ozlijeđen!

Stradao je u dvoboju na treningu s Gabrielom Paulistom. Sad bi zbog puknuća potkoljenične kosti ovaj talentirani veznjak s terena mogao izbivati dva mjeseca. Navijači Arsenala su “poludjeli” zbog ozljede svog ljubimca, neki su otišli stvarno predaleko i Paulisti počeli slati poruke u kojima mu prijete smrću.

Serija ozljeda započela 2010.

U posljednjih pet godina Wilshere uistinu nije imao sreće, serija ozljeda započela je u siječnju 2010. godine s ozljedom butnog mišića, uslijedila su leđa, pa desni gležanj, desno stopalo, opet gležanj, prepona, lijevi gležanj, na kraju se i razbolio. Cijelu 2013. mučio se s gležnjevima, prošle godine imao je po prvi put ozbiljnih problema s lijevim koljenom pa listom, a godinu je okončao svojom “tradicionalnom” ozljedom – lijevim gležnjem.

Ozlijedio se tri dana uoči početka Premier lige

I sad, kad je prošao pripreme s Arsenalom, tri dana uoči početka sezone i utakmice protiv West Hama na Emiratesu, za Topnike je s treninga stigla grozna vijest. Wilshere je ozlijeđen, po 21. put…

Povratak na Net.hr