IPAK OSTAO

JE LI NAJSKUPLJI SRPSKI NOGOMETAŠ UPRAVO PRIZNAO DA GA SE REAL MADRID HTIO RIJEŠITI?: ‘Ne znam za to, ali možda je istina…’

U Kraljevski klub Jović je stigao prošlog ljeta za velikih 60 milijuna eura

Dvadesetjednogodišnji srpski nogometaš Luka Jović prošlo ljeto je stigao u Real Madrid iz njemačkog Eintrachta u transferu vrijednom 60 milijuna eura te tako postao najskuplji nogometaš iz te zemlje u povijesti.

‘U REALU SU HTJELI DA JA OSTANEM, A JOVIĆ ODE’: Španjolski napadač napustio Kraljevski klub pa otkrio dobro čuvanu tajnu

No, u Madridu Joviću nije išlo sve po planu. Prošle sezone nije uspio iskazati i opravdati očekivanja i novac koji je Kraljevski klub uložio u njega. Razočarao je svojim izvedbama na travnjaku, a još su sve gorim učinile neke skandalozne situacije u kojima se našao.

‘Nisu htjeli da ja odem’

Iako se pretpostavljalo da će u ovom prijelaznom roku Jović promijeniti sredinu, to se ipak nije dogodilo, već je Kraljevski klub napustio drugi napadač, Borja Majoral, koji je otišao u Romu.

Na predstavljaju u talijanskom klubu Majoral je rekao kako je veliki utjecaj na njegov transfer imao razvoj događaja s Jovićem u Real Madridu.

“Klub je poslušao Zidanea: htjeli su me zadržati i možda su htjeli da Jović otiđe u drugi klub, ali se ipak u konačnici moj transfer ostvario”, izjavio je prije par dana Majoral.

Sretan u Realu

Reporteri španjolskog El Chiringuita pitali su Jovića da prokomentira te izjave.

Jović je prvo rekao da ih nije čuo pa priznao da je “možda” istina ono što je Majoral rekao te poručio: “To morate pitati klub, a ne mene.”

Na kraju je istaknuo da je on jako sretan u Realu.

Povratak na Net.hr