JANICA POŽELJELA ZA ROĐENDAN: / Ne kupujte mi ništa, darujte krv!

Image

Darivanje krvi jedan je od najplemenitijih činova, a kako se godina bliži kraju, na to nas je podsjetila najbolja hrvatska skijašica Janica Kostelić.

10.12.2015.
10:25
VOYO logo

Ona će 5. siječnja proslaviti 34. rođendan. Iako već deset godina nije aktivna skijašica, Janica je i dalje u srcima hrvatskih navijača. Iako ne voli medijsku popularnost, jedna od najboljih alpskih skijašica svih vremena odlučila ju je iskoristiti u humanitarne svrhe.

Najljepši rođendanski poklon

Kostelić je putem društvenih mreža pozvala je svoje navijače da daruju krv. Pritom uslikani selfieji bit će joj, kaže, najljepši rođendanski poklon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Janica je na svom Facebook profilu napisala:

"Ove godine htjela bih napraviti nešto drugačije za svoj rođendan i željela bih da uspije. Nadam se da će možda prerasti u tradiciju. Ako želite sudjelovati u poklonu za moj ročkas koji će biti 5.1. imala bih zamolbu da odete darovati krv i da slikate selfie ili uslikate potvrdu da ste darovali krv. To će mi biti poklon, pa ako imate volje, priključite se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda nekome spasimo život. Umjesto da ja dobijem sto raznih stvari koje mi ni blizu nisu potrebne toliko puno kao što je nekome potrebna krv.

#HappyBirthdayJanicko

Što više selfija ili potvrda skupim za svoj 34. rođendan, to bolje. Dakle da ponovimo... Ako se odlučite da ćete darovati krv, napravite selfie ili slikajte potvrdu i proslijedite mi. Što više slika skupim, to bolje za sve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Proslijedite i podijelite sa znanima i neznanima. Od sada pa do mog ročkasa 5.1. imate vremena."

Uz fotografiju možete staviti hashtag #HappyBirthdayJanicko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo