JANICA KOSTELIĆ O NOVOM ŽIVOTNOM POGLAVLJU: / 'Bilo me jako trta, u početku sam bila malo zbunjena'

Image
1.5.2016.
13:15
VOYO logo

"Bilo me je jako trta. Bio je ovo moj prvi javni nastup i ne može se usporediti sa sporskim borilištima. Ovo ipak nije moj domaći teren. Tamo sam sama sa sobom i mogu u glavi riješiti probleme, ali ovdje si povezan s publikom i moraš reći nešti smisleno da ne ispadneš bez veze. Potrudila sam se i sigurna sam da ću s vremenom to naučiti", rekla je Janica, oduševljena dočekom u Osijeku.

Sretna dočekom

"Nisam znala što očekivati. Hvala vam od srca na pljesku koji me ohrabrio u mom prvom govoru", poručila je Janica otvarajući natjecanje, javlja Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Ona i obitelj posebno su vezani uz Osijek jer je njezin otac Ante bio trener ŽRK Osijek, dok joj je majka Marica pak bila igračica tog kluba.

Vezana za Osijek

"Emotivno sam vezana za Osijek. Kao mala živjela sam u Borovu naselju. Tata je tamo bio rukometni trener i dio svog života provela sam u ovom kraju. Osijek je obilježio moju sportsku, ali i novu karijeru. Ako nam ljudi pruže dovoljno vremena sigurna sam da ćemo napraviti pozitivan korak", kazala je proslavljena skijašica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom da je tek preuzela dužnost nije previše mogla govoriti o problemima koji je očekuju tj. o njihovim rješenjima. Međutim progovorila je ponudi za ulazak u politiku.

Image
Image

Novi posao

"Bila sam zbunjena u početku, ali sam onda vidjela priliku da probam za sport napraviti nešto pozitivno. Postojala je dvojba jer nisam došla iz politike nego iz sporta. Sada, tako recimo, plivam u kontra smjeru, ali nadam se da ću se snaći i imati podršku. Najvažnija mi je ona od sportaša i nadam se da ćemo prebroditi sve prepreke", kazala je Janica, koju je posebno obradovala jedna čestitka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najdraža mi je bila od sestara Zaninović. Jako ih volim i jako su drage. To me dirnulo i dalo mi poticaj da sve ovo ima smisla", poručila je Janica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo