'JA STVARNO NE ZNAM ŠTO JE OVO': / Dinamo ostao bez čak trojice igrača! U Osijek s problemima

Image

Trener Dinama Ivajlo Petev nalazi se u problemima nakon jučerašnjeg susreta 5. kola skupine H Lige prvaka.

23.11.2016.
8:24
VOYO logo

Naime, bugarski trener ostao je bez trojice igrača. Matel je u 15. minuti susreta morao napustiti travnjak zbog ozljede nosa, Ćorić je u 51, minuti šepajući izašao iz igre, dok je Pavičić u drugom dijelu drugog poluvremena u jednom trenutku izašao iz igre kako bi mu liječnička služba ohladila rame sa sprejom. No, nije to dobro izgledalo. Sve navedeno, Petev je potvrdio i nakon dvoboja na presici u službenim prostorijama Dinama.

DINAMO SE OD LIGE PRVAKA U MAKSIMIRU OPROSTIO – PORAZOM: Lyon slavio nakon gluposti

"Danas smo izgubili tri igrača protiv Lyona, ja stvarno ne znam što je ovo. Ćorić nije dobro (zglob), Matel je slomio nos, dok je Pavičić ozlijedio rame. Uz to, Stojanović nije izgledan za nedjeljni susret protiv Osijeka, dok će Soudani možda konkurirati u nedjelju", dodao je Petev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kolo prije kraja natjecanja Juventus je vodeći sa 11 bodova, druga Sevilla ima 10, Lyon je treći sa sedam, a Dinamo posljednji bez bodova. Dinamo će u posljednjem kolu 7. prosinca gostovati kod Juventusa u Torinu, dok će Lyon i Sevilla u međusobnom susretu u Francuskoj odlučivati koji će se sastav pridružiti talijanskom prvaku u osmini finala iz ove skupine, a koji će europski put nastaviti u Europskoj ligi

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo