IZVRIJEĐAO TRENERA I SUIGRAČE, A LEGENDA MU PORUČILA: / 'Sinko, tebe treba poslati u zatvor!'

Image

PSG dominira francuskim prvenstvom, ali nije sve idilično u pariškom klubu. Desni bek Serge Aurier suspendiran je nakon uvreda koje je izrekao na račun trenera Laurenta Blanca.

15.2.2016.
10:15
VOYO logo

Trenera je opisao pogrdnim riječima za homoseksualce, Angela Di Mariju nazvao je "klaunom", vratara Salvatorea Sirigua "beskorisnim", a na pitanje ima li Blanc seksualne odnose s Ibrahimovićem, Aurier je kazao kako trener "uzima sve". Naravno, nakon takvih rečenica, PSG nije imao drugog izbora nego suspendirati Auriera koji se dan poslije ispričavao svima.

'Bila je to samo zabava'

"Pitanja su postavljena uz smijeh, bila je to samo zabava. Nisam mislio nikoga uvrijediti. Šteta je učinjena, iako su svlačionici znaju da se stalno šalim", izjavio je "šaljivdžija" Aurier.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj incident stigao je samo par dana uoči prve utakmice osmine finala koju PSG igra protiv Chelseaja u utorak.

"Razočaran sam, napravio sam veliku pogrešku. Trener Blanc je napravio puno za mene, puno mu dugujem. Svjestan sam kako bi ovaj incident mogao uništiti moj ugled, ali i karijeru. Stvarno mi je žao, nadam se da će svi prihvatiti moju ispriku", dodao je brzopleti igrač PSG-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aurierove "pošalice" nisu baš naišle na razumijevanje u Francuskoj. Oglasio se i legendarni trener Auxerrea, danas umirovljeni Guy Roux.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kazna bi trebala biti rigorozna, treba ga u zatvor poslati! Dođe mi da plačem, izdao je klub samo par dana uoči najvažnije utakmice. Ja bih ga najradije ubio zbog ovakve gluposti", izjavio je Roux.

Ni njegove riječi ne treba baš doslovno shvatiti...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Facebooku izvrijeđao suca

Bivši francuski izbornik Raymond Domenech je izjavio:

"Aurier je stavio trenera u nezgodnu poziciju. Cijela ova priča je oslabila klub, Aurier nema više dugotrajnu budućnost u PSG-u. Ovo mu nije prvi put. Igrači ne razmišljaju koliko problema mogu napraviti preko društvenih mreža" rekao je Domenech.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aurier je lani na Facebooku izvrijeđao suca Bjorna Kuipersa koji je isključio Zlatana Ibrahimovića. Zbog toga je bio suspendiran na tri utakmice.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo